Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benvinguda de l'alcalde

Miquel Noguer 2023.jpg

BENVINGUTS A BANYOLES! 

Confio que aquest web esdevingui una bona finestra per tots aquells ciutadans i ciutadanes que voleu mantenir una relació més àgil amb l’ajuntament de Banyoles que resulti, a més, còmoda i eficaç. Aquesta és la nostra més sincera voluntat: la de ser un ajuntament al servei de tots.

L’eina que teniu a les mans ens permet facilitar i reforçar el lligam entre ciutadans i ajuntament. Aquesta sintonia es fa cada vegada més indispensable i hem de ser capaços de trobar mecanismes eficients per estalviar temps i diners. Aquest web n’és una i us convido a utilitzar-la, al mateix temps que ens podeu suggerir les millores que considereu necessàries.

Si no sou de Banyoles, vull aprofitar l’ocasió per donar-vos la benvinguda a la capital del Pla de l’Estany. Aquesta finestra de la xarxa us permetrà conèixer-nos millor. Fins i tot, us pot despertar l’ interès de fer-nos una visita. Si és així, no dubteu que sereu ben acollits en una ciutat emprenedora, que n’ha fet de la convivència un dels seus referents més importants.

Banyoles té personalitat, per l’estany i més enllà de l’estany. El paisatge, la gastronomia, la cultura o l’esport, ens defineixen des de fa temps i en presumim amb orgull. Ha estat l’esforç de moltes generacions i, des de l’ajuntament, hem de ser capaços de mantenir-ho i preservar-ho. Amb la col·laboració de tots, dels d’aquí i dels de fora.

Amb una cordial salutació, sigueu benvinguts a Banyoles!Miquel Noguer i Planas (Junts per Catalunya- Banyoles)

Alcalde de Banyoles

 

Biografia i currículum: Miquel Noguer i Planas va néixer a Mieres (Garrotxa) el 1963 i viu a Banyoles des de fa més de 20 anys. És alcalde de Banyoles des del 2007 i President de la Diputació de Girona des del juliol de 2018. Anteriorment va ser alcalde de Mieres del 1991 al 2006, president del Consell Comarcal de la Garrotxa del 1998 al 2006 i president del Consell d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient (CILMA) del 2001 al 2006.

NOTÍCIES RECENTS DE L'ALCALDE I DE L'AJUNTAMENT DE BANYOLES

Consulta l'agenda de l'alcalde

Competències de l'alcalde: article 21 de la llei 7/1985, reguladora de les bases del règim local