Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Visites guiades. Setmana de la ciència. Ruta pel Pla de Martís: aigua, tríops i roques

Dia: diumenge, 19 de novembre. Hora: 2/4 de 12 del migdia. Edat: no recomanada per menors de 7 anys. Punt de trobada: C/ dels Tríops (davant Espai Wellness) (Melianta-Fontcoberta). Preu: Gratuït. Durada: 1 h 30 minuts. AMB RESERVA PRÈVIA. L’activitat només es durà a terme si hi ha un mínim d’inscrits. Entrades: www.museusdebanyoles.cat. Organitza: Museu Darder de Banyoles, Ajuntament de Banyoles, Consorci de l’Estany. Col·labora: Diputació de Girona, Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura.

  • Visites guiades. Setmana de la ciència. Ruta pel Pla de Martís: aigua, tríops i roques
  • 2023-11-19T11:30:00+01:00
  • 2023-11-19T23:59:59+01:00
  • Dia: diumenge, 19 de novembre. Hora: 2/4 de 12 del migdia. Edat: no recomanada per menors de 7 anys. Punt de trobada: C/ dels Tríops (davant Espai Wellness) (Melianta-Fontcoberta). Preu: Gratuït. Durada: 1 h 30 minuts. AMB RESERVA PRÈVIA. L’activitat només es durà a terme si hi ha un mínim d’inscrits. Entrades: www.museusdebanyoles.cat. Organitza: Museu Darder de Banyoles, Ajuntament de Banyoles, Consorci de l’Estany. Col·labora: Diputació de Girona, Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura.

Sinopsi: Recorrerem el camí que ressegueix la vora de l’estanyol temporani situat al Pla de Martís per conèixer en profunditat la seva formació, funcionament i les seves característiques hidrogeològiques. Descobrirem el travertí, una de les roques més característiques de la zona, els tríops, una espècie de crustacis protegida que hi habita quan l’estanyol es troba inundat. Parlarem també de les amenaces i la importància de la preservació de la biodiversitat d’aquest espai.

  • Quan? 19/11/2023 des de 11:30
  • On? Punt de trobada: C/ dels Tríops (davant Espai Wellness) (Melianta-Fontcoberta).
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal