Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ANUL·LAT. El futur de l’energia. A càrrec d’Antonio Turiel, físic. Cicle Objectiu 2030, per una Pla de l’Estany sostenible

ANUL·LAT. Dia: divendres, 17 de maig. Hora: 7 de la tarda. Lloc: Sala d’Actes del Museu Darder de Banyoles i en directe per youtube. Gratuït. S’analitzen els problemes ambientals que afecten a nivell planetari i es fan propostes per fer de la nostra comarca un espai més sostenible. Organitza: Centre d'Estudis Comarcals de Banyoles, Limnos, Astrobanyoles, Museu Darder, Emergència Climàtica.

ANUL·LAT. La lluita contra el canvi climàtic i l'esgotament dels combustibles fòssils fan necessària i urgent la transició a un model 100% renovable, però el que es proposa com si fos l'única solució simplement no funciona. Les conseqüències d'aquest fracàs són crisis energètiques recurrents, inflació, problemes d'abastiment, un consum elèctric en caiguda malgrat l’increment de renovables i les emissions mundials de CO2 més altes de tota la història, combinades amb un creixent descontentament social. Per què passa tot això? Què està fallant? Intentarem donar resposta a aquestes apressants preguntes.

  • Quan? 17/05/2024 des de 19:00
  • On? Sala d’Actes del Museu Darder de Banyoles
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal