Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Enquesta: Memòria de Banyoles

Memòria de Banyoles és un projecte iniciat per l’Ajuntament de Banyoles que pretén senyalitzar llocs, edificis i elements emblemàtics que formen part de la memòria col·lectiva i la història de la ciutat. Votacions obertes fins el 21 de novembre del 2022.

S’inclouen els monuments, els edificis, els personatges i altres elements destacables de Banyoles. Es vol col·locar plaques commemoratives (de record) en diferents espais de la població. Memòria de Banyoles és un projecte viu que creixerà en nombre de senyals any rere any. Enguany es té la intenció d’instal·lar 10 elements (senyals): 6 de monuments i edificis i 4 de personatges. S’ha considerat adient realitzar una consulta ciutadana a la pàgina web municipal. Per triar aquests 10 elements, s’han d’escollir d’una relació de 26 proposats.

S’han d’escollir 6 monuments, edificis o elements d’entre aquests:   No marcar-ne més de 6
S'han d'escollir 2 personatges masculins d’entre aquests:   No marcar-ne més de 2
S'han d'escollir 2 personatges femenins d’entre aquests:   No marcar-ne més de 2
Política de protecció de dades de l'Ajuntament de Banyoles   Pots llegir-les íntegrament copiant i enganxant aquesta adreça a https://seu.banyoles.cat/Informaci%C3%B3delaseuelectronica/Protecci%C3%B3dedades.aspx