Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ENQUESTA SOBRE MOBILITAT A L’ESCOLA/INSTITUT

Benvolguts/des,

L’ Ajuntament de Banyoles té l’interès de desenvolupar i fomentar un model de mobilitat sostenible i segur que millori la qualitat de vida dels habitants del municipi, que promocioni l’ús dels desplaçaments de vianants i de ciclistes i redueixi l’ús del vehicle privat.

És en aquest marc on una mobilitat sostenible, segura i autònoma en l’entorn escolar esdevé prioritària. Per aquest motiu s’estableix la necessitat de conèixer com són els hàbits actuals de mobilitat i les opinions de les persones que cada dia fan el trajecte d’anada i tornada a l’escola.

Convidem a alumnes, pares, familiars o acompanyants, mestres i professors, personal no docent...a omplir aquesta ENQUESTA SOBRE MOBILITAT ESCOLAR.

La vostra participació és fonamental i molt valuosa i ens ajudarà a conèixer els punts forts i les mancances dels recorreguts per a poder seguir treballant i millorant la mobilitat sostenible a la nostra ciutat.

Gràcies per la vostra col·laboració.

Data límit per a fer l’enquesta: AMPLIAT FINS EL 2 DE MAIG DEL 2019

Curs escolar  MOBILITAT 1.1 Quin és el vostre principal mitjà de transport per anar a l’escola/institut (és a dir, el que utilitzeu més vegades)?   Només una resposta


1.2 Per què trieu anar a l’escola/institut amb aquest mode de transport?   Seleccioneu totes les opcions que corresponguin
1.3 Quant de temps trigueu de la PORTA de casa vostra a la PORTA de l’escola/institut?  
1.4 Si anéssiu a peu, quant de temps creieu que trigaríeu?  

1.5 En quin mitjà de transport hi voldríeu anar?  


1.7 Si feu servir el cotxe, per quin motiu ho feu?
AUTONOMIA. 2.1 Amb qui vas habitualment a l'escola/institut?  2.2 Per què t'acompanyen / l'acompanyeu?  
2.3 A quina edat (anys) creieu que el vostre fill/filla pot anar sol/a a l'escola amb les condicions ACTUALS de l'entorn?  


OPINEU SOBRE EL TRAJECTE DE CASA A L'ESCOLA/INSTITUT. 3.1 Quina puntuació doneu al camí que feu cada dia per anar a l'escola/institut?   (0 = està molt malament / 10 = està molt bé)


3.2 Quines dificultats trobeu en el trajecte de casa a l'escola/institut?   (podeu contestar més d'una resposta)
3.3 Si milloressin aquestes condicions, a quina edat (anys) creieu que el vostre fill/filla pot anar sol/a a l'escola?  


3.5 Si aneu en bicicleta, per on circuleu en el vostre trajecte a l’escola/institut?   (podeu contestar més d'una resposta)