Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Subvencions de la Diputació de Girona a l'Ajuntament de Banyoles

Sumen un total de 105.000

divendres 31 maig 2024

Camp de regates de l’Estany de Banyoles 2024

Aquesta subvenció té per objecte finançar el muntatge, desmuntatge i el manteniment del Camp de Regates, els elements flotants existents (plataformes, fingers, aranyes, etc.), així com de totes les seves instal·lacions (Centre català de rem olímpic, pesquera d'alineació de sortida i de la torre d'arribada) per a totes les activitats i competicions de rem, piragüisme, triatló i natació, tant per activitats i competicions nacionals, com estatals, com internacionals.

 

Import atorgat: 25.000 €.

Organització del Campionat d’Europa de Triatló 2024

Els dies 6, 7 i 8 de setembre de 2024 l'Ajuntament de Banyoles i la Federación Española de Triatlón organitzen el Campionat d'Espanya de Triatló olímpic, el 2024 Europe Triathlon Youth Championships Festival Banyoles i el XXXVIII Triatló de Catalunya.

Es tracta de proves d’alt nivell que situen a Banyoles en el mapa mundial de l’esport i que comporta no tan sols un repte organitzatiu per a la ciutat, sinó també una contribució important per a l’economia local. En aquest sentit, atès l’impacte i l’atractiu turístic de la prova, la Diputació de Girona aposta per ser un dels principals col·laboradors.

 

Import atorgat: 50.000 €

Actes preparatoris de la 2025 World Rowing Master Regatta

L'Ajuntament de Banyoles ha estat designada per la FISA com a organitzadora, juntament amb la Federación Española de Remo, de l'esdeveniment World Rowing Master Regatta els dies 10, 11, 12, 13 i 14 de setembre de 2025. Aquesta competició internacional té prevista la participació de prop de 3.000 remers d'arreu del món, els quals viuen aquest esdeveniment com un afegit a les seves vacances al territori. En aquest sentit, l'Ajuntament de Banyoles ha de dur a terme un seguit d'actuacions i precisa comptar amb els serveis necessaris per a organitzar, planificar i dur a terme totes aquelles actuacions que garanteixin el bon funcionament de l'esdeveniment, tant de la part esportiva i competitiva com de serveis turístics i directament relacionats amb l'atenció i al servei a les persones que participaran de l'esdeveniment. Per aquest motiu, l'Ajuntament ha contractat una funcionària per programes que realitza les tasques necessàries per al correcte desenvolupament de l'esdeveniment.

 

Import atorgat: 30.000 €