Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ràdio Banyoles estrena #Xalem, un programa infantil i juvenil amb la participació d’escoles, entitats i particular

S’emetrà aquest dissabte a les 12 del migdia i es podrà seguir també online. Ràdio Banyoles estrena #Xalem, un programa infantil i juvenil amb la participació d’escoles, entitats i particulars. El programa vol ser un reconeixement als nens i nenes en aquests dies de confinament per la crisi de la COVID-19

dijous 02 abril 2020

L’emissora municipal Ràdio Banyoles, amb el suport de l’Ajuntament, estrenarà aquest dissabte al migdia #Xalem, un programa especial de ràdio que té per objectiu fer més amè el confinament per la crisi sanitària generada per la COVID-19 als infants i joves de la ciutat. El programa està obert a qualsevol persona que vulgui participar-hi enviant notes de veu o vídeos amb contes, propostes d’activitats, cançons dedicades o felicitacions per aniversaris, entre altres. #Xalem s’estrenarà aquest dissabte a les 12 del migdia.

L’objectiu és que els nens i nenes de Banyoles comparteixin un espai comú on puguin interactuar entre ells a través de l’emissora per intercanviar propostes. A més, els responsables del programa s’han posat en contacte amb escoles, entitats i equipaments del Pla de l’Estany perquè participin en la proposta amb col·laboracions de tota mena. Aquest primer programa comptarà també amb la participació de l’Alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, i del cap de la Policia Local amb l’objectiu de fer un reconeixement a l’esforç que els nens i nenes de la ciutat estan fent quedant-se a casa des que el 13 de març es va aturar l’activitat a les escoles.

A més, l’emissora fa una crida als veïns i veïnes de Banyoles perquè participin en aquest programa especial pensat especialment per als més petits, però obert a tota la població de forma col·laborativa. D’aquesta manera, es poden fer arribar notes de veu i vídeos de tota mena: dedicant cançons, explicant activitats per fer durant el confinament, receptes de cuina, explicant contes, cantant cançons o felicitant aniversaris, entre altres.

#Xalem s’estrenarà aquest dissabte a les 12 del migdia i es podrà seguir per la ràdio a través del dial 107.3FM o bé a través de la pàgina web de Ràdio Banyoles www.radiobanyoles.cat. Els continguts es compartiran també a les xarxes socials de l’emissora amb l’objectiu que #Xalem sigui una iniciativa transversal que arribi al màxim d’infants i joves.

Tothom qui vulgui participar al programa pot enviar la seva proposta amb una nota de veu o un vídeo per whatsapp al número de telèfon 606 966 829, per correu electrònic a radiobanyoles@gmail.com o a través de les xarxes socials de Ràdio Banyoles amb l’etiqueta #xalem i #plaestanyacasa