Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pàrking Shakespeare i Dani Nel·lo, les propostes d’arts escèniques del proper cap de setmana de Banyoles

Parking Shakespeare portarà a la Factoria d’Arts Escèniques el seu últim espectacle “Tot va bé si acaba bé”. El dissabte, a l’Auditori de l’Ateneu, serà el torn de Dani Nel·lo que presentarà a les comarques gironines el seu nou espectacle “Los Saxofonistas Salvajes 2”

dimarts 09 abril 2019

La companyia Pàrking Shakespeare va néixer l’any 2009 amb la idea de representar les obres de William Shakespeare posant l’accent, sobretot, als textos i als actors per damunt de l’escenografia, les llums etc. durant aquests 9 anys ha ofert cada estiu una obra de Shakespeare a l’aire lliure,  a l’estació del Nord de Barcelona. Enguany arriben a la última obra de  Shakespeare que els quedava per representar Tot va bé si acaba bé,  una de les comèdies menys conegudes del dramaturg.

Tot va bé si acaba de bé ens narra la història de l’Helena,  una jove de classe baixa i enamorada de Bertran, fill d’un compte. Helena sap que en qualsevol conte de fades, si l’heroi salva el rei, obté com a recompensa la mà de la seva estimada damisel·la. Però no ha previst que en aquest cas, el suposat heroi és “ella” i que la seva recompensa, el noble Bertran, també hi voldrà dir la seva. En aquest moment és quan s’acaba el conte de fades i comença una història d’enganys, mentides i manipulacions, on cada personatge, només mira per si mateix i les estratègies són cada cop més fosques.

Tot va bé si acaba bé es podrà veure el proper divendres 12 d’abril a les 21 h a la Factoria d’Arts Escèniques de Banyoles.

L’endemà, dissabte 13 d’abril a les 21 h, a l’Auditori de l’Ateneu es podrà gaudir del concert de Dani Nel·lo presentant a les comarques gironines el seu nou treball Los Saxofonistas Salvajes 2.

Després d’un any i mig d’èxits amb la gira de Dani Nel·lo i “Los Saxofonistas Salvajes”, el músic i compositor presenta la continuació d’aquesta aventura que reivindica el paper del saxo dins la música popular en la seva cara més visceral i subversiva. A Los Saxofonistas Salvajes 2 porta la seva proposta encara més enllà explorant l’essència del saxofonista salvatge.

 En aquest nou treball, Dani Nel·lo s’acompanya del mateix sextet de músics que han treballat amb ell des de l’inici del projecte, una banda all-star que uneix alguns dels millors músics de rhythm and blues, jazz i rock’n’roll de l’escena estatal. Aquest nou repertori ofereix dotze temes de la tradició dels saxofonistes salvatges, una tradició que Nel·lo entén com una cadena de músics que arrenca als anys 50 i de la que ell mateix en forma part. 

Les entrades, tant per l’espectacle Tot va bé si acaba bé (12 €), com pel concert de Dani Nel·lo (10 € anticipada 13 €  taquilla), es poden adquirir a través del web www.cultura.banyoles.cat i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (Pg. de la Indústria, 25 // 972 57 00 50, de dilluns a dijous de 8:30 h a 18:45 h i divendres de 8:30 h a 14:45 h).