Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert el quart concurs de pintura mural de la bicicleta

Les obres es podran presentar fins el 20 d'octubre i el concurs s'emmarca a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

divendres 15 setembre 2023

L’Ajuntament de Banyoles convoca la quarta edició del concurs de pintura mural centrat en la temàtica de la bicicleta amb els següent objectius:
- Posar en relleu i projectar Banyoles com a ciutat de la bicicleta.
- Fomentar l’ús de la bicicleta, tot recalcant la seva efectivitat com a mitjà de transport per als desplaçaments quotidians i els valors vinculats a la salut i al medi ambient que porta implícits.
- Fomentar la creació artística i l’expressió a través de l’art plàstic.
- Projectar i donar a conèixer el treball d’artistes locals.
- Millorar l’aspecte de certs espais de la ciutat i dotar-los d’un valor afegit.

El concurs s’adreça a artistes majors d’edat, domiciliats a Banyoles o qualsevol altra població de la comarca del Pla de l’Estany, independentment de si són o no professionals en el camp de l’art. Es poden presentar individualment o formant un grup de màxim tres persones. Queda exclòs el guanyador o guanyadora de l’edició
anterior. 

La paret on es pintarà el mural està situada al carrer Carmelites Velles de Banyoles i té unes mides de 10 m de llarg x 2 m d’alt. 

Els treballs es poden presentar entre les 9h del dia 20 de setembre de 2023 fins a les 14h del dia 20 d’octubre de 2023.

La persona guanyadora serà premiada amb 1.000 euros, com a reconeixement a la creativitat i
al treball artístic. A part, l’Ajuntament es farà càrrec del cost de la pintura de l’obra.

BASES DEL CONCURS