Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 1.300 entrades retirades per la ‘no festa major’ de Sant Martirià

Exhaurides les entrades online per al concert que El Pot Petit oferirà a Can Castanyer. Demà dijous s’iniciarà la retirada d’entrades per a les activitats de l’espai La Muralla i del Passeig de la Indústria.

dimecres 07 octubre 2020

Més de 1.300 entrades s’han reservat aquest matí per a les activitats de la ‘no festa major’ de Sant Martirià en el primer dia de venda o retirada gratuïta de localitats. Entre les activitats, s’han exhaurit les entrades online per al concert del Pot Petit. A partir de demà dijous es podran retirar les entrades per als concerts de Ginestà, Cala Vento, Miquel Abras o Roba Estesa, entre altres.

La venda o retirada gratuïta d’entrades s’ha iniciat a les 9 del matí amb les activitats previstes a l’espai de Can Castanyer i al pavelló de la Draga. I al migdia ja s’havien retirat més de 1.300 localitats, tant de venda com gratuïtes, per a espectacles com ‘El somni de la Festa Major’, una de les activitats centrals de la festa de Sant Martirià o per a les activitats que el Foment de la Sardana organitza al pavelló de la Draga.

La retirada d’entrades més nombrosa s’ha fet per al concert que el Pot Petit oferirà el divendres 23 d’octubre a l’espai de Can Castanyer. En poc més de dues hores s’han exhaurit les 600 entrades que s’havien reservat per a la retirada online de localitats. Queden, però, entrades per al concert que s’han reservat per a les matinals de venda d’entrades presencials que es faran aquest dissabte i el proper dilluns.

Retirada presencial d’entrades

La venda i retirada d’entrades per a les activitats de Sant Martirià es pot fer a través del web www.festesbanyoles.cat i demà a les 9 del matí s’obrirà també per a les activitats que es faran a l’espai de La Muralla i del Passeig de la Indústria. Entre altres, es podran retirar entrades per als concerts que oferiran Ginestà, Cala Vento, Miquel Abras, Roba Estesa o Les Anxovetes. De cada espectacle es poden reservar fins a un màxim de 6 entrades per persona.

A banda de la venda i retirada online a través del web festesbanyoles.cat, també es faran dues matinals presencials per a la recollida de localitats. La primera serà aquest dissabte de les 10 del matí a les 2 del migdia a la plaça dels Turers, mentre que la segona matinal es farà aquest dilluns 12 d’octubre de les 10 del matí a les 2 del migdia a la plaça Major. A partir del proper dimarts 13 d’octubre, es podran demanar també a l’Oficina  d’Atenció Ciutadana, però caldrà reservar cita prèvia.

Pel que fa al pregó, es podrà seguir per Ràdio Banyoles i Banyoles Televisió que l’oferiran en directe. A partir del dimecres 14 d’octubre es podran retirar presencialment les poques localitats que quedin per seguir-lo en directe des de la sala d’actes de l’Ajuntament.

El regidor de Cultura, Patrimoni Cultura i Festes, Miquel Cuenca, ha recordat que aquestes vendes presencials “es fan principalment amb l’objectiu de facilitar la retirada de localitats per a les activitats de Sant Martirià als veïns i veïnes de Banyoles i comarca” i ha afegit que “davant la situació actual de pandèmia per la Covid-19 la programació de de la festa està pensada pel públic local amb l’objectiu d’evitar el moviment de persones”.

Per a tots els espectacles, i en cas que quedin entrades, es podran retirar el mateix dia de l’espectacle, una hora abans de l’inici. Es recomana accedir als diferents recintes mitja hora abans de l’hora d’inici. En el cas de les entrades gratuïtes, si no s’arriba a l’hora, s’alliberaran les entrades que no s’hagin ocupat.

La ‘no festa major’ de Sant Martirià està organitzada per l’Ajuntament de Banyoles, la Comissió de la Festa Major i les entitats del municipi i compta amb una programa de més de 40 propostes pensades per a tots els públics. Les activitats es faran principalment en quatre ubicacions: La Muralla, Can Castanyer, el pavelló de la Draga i el passeig de la Indústria.