Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Manel arriba a Banyoles per presentar el seu primer EP

L’amant malalta conté tres cançons inèdites elaborades durant la pandèmia en les que s’hi combina tradició i electrònica

dilluns 07 març 2022

El grup català Manel actuarà a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles aquest divendres 11 de març a les 8 del vespre en el que presentarà el seu primer EP, L’amant malalta i també el seu darrer disc Per la bona gent. Les entrades per aquest espectacle es poden comprar al web cultura.banyoles.cat o bé a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. 

Manel ha iniciat aquest 2022 amb una gira per sales i auditoris per presentar el seu darrer disc, produït el 2019, però que la pandèmia va fer aturar la seva presentació pels escenaris. Amb tot, la banda barcelonina va continuar treballant i fruit d’això va crear tres cançons inèdites que s’han convertit en el seu primer EP titulat La dona malalta. Aquest treball, produït pel novaiorquès Jack Aron, és una combinació de tradició i electrònica, esdevenint un pas que amplia les fronteres del pop obert de Manel al hip hop, l’R&B i als sintetitzadors. 

La formació de Guillem Gisbert, Martí Maymó, Roger Padilla i Arnau Vallvé ofereix aquesta nova creació amb un repertori en directe enfocat en el seu darrer treball discogràfic, Per la bona gent (Ceràmiques Guzmán, 2019) que es va convertir en número 1 de les llistes de vendes, tant físiques com en streaming, convertint-se així en la primera formació que assoleix la fita de fer-ho quatre vegades consecutives amb discs en català. 

Les entrades per a l’espectacle (25€) es poden comprar en línia al web de Cultura Banyoles (cultura.banyoles.cat) o bé a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament.