Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Magalí Sare presenta a Banyoles el seu segon disc ‘Esponja’

El concert serà aquest dissabte a les 8 del vespre a l’Auditori de l’Ateneu i comptarà amb col·laboracions especials

dimecres 09 novembre 2022

La cantant i compositora Magalí Sare presentarà aquest dissabte a l’Auditori de l’Ateneu el seu segon disc com a compositora. Els temes d’Esponja es podran escoltar a partir de les 8 del vespre en un concert que comptarà amb col·laboracions especials, com la del productor del disc, el banyolí Pau Brugada. Les entrades per al concert es poden comprar al web de Cultura Banyoles (cultura.banyoles.cat). 

Artista de veu politímbrica i interpretació talentosa, Magalí Sare arribarà a Banyoles per presentar Esponja (segell Microscopi, 2022), que gira al voltant de la creació de la pròpia personalitat i posa èmfasi en les etapes de la vida que més defineixen el nostre caràcter. Inspirat en les dones de la seva família, Esponja és un viatge de pop mediterrani, amb tocs folklòrics i experimentals, que en aquest concert comptarà amb la col·laboració especial del músic Pau Brugada, a la guitarra i veu; així com del compositor, músic i cantant senegalès Momi Maiga. Magalí Sare estarà acompanyada també per Dani López, als teclats i electrònica; Sebastià Gris, a les guitarres i Josep Cordobés, a la bateria. 

El concert serà a les 8 del vespre a l’Auditori de l’Ateneu i les entrades (10€, anticipada i 13€, a taquilla el mateix dia) es poden comprar al web de Cultura Banyoles (cultura.banyoles.cat) o presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles.