Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La prestigiosa companyia de dansa experimental Iron Skulls presenta a Banyoles ‘No sin mis huesos’

La formació actuarà aquest vespre a la Factoria d’Arts Escèniques, en la seva primera visita a la ciutat

divendres 29 abril 2022

La prestigiosa companyia de dansa experimental Iron Skulls actuarà aquest vespre per primera vegada a Banyoles. La formació presentarà el seu darrer espectacle ‘No sin mis huesos’ aquest vespre a la Factoria d’Arts Escèniques. Les entrades per a l’espectacle estan a la venda a la pàgina web cultura.banyoles.cat.

En aquest muntatge, Iron Skulls Co. segueix el desenvolupament del seu propi llenguatge del moviment, barrejant la dansa urbana, el Contact Improvitsation i el Butoh . “No sin mis huesos” (2016) és una peça que commemora el quart centenari de la mort de Miquel de Cervantes, revisant la biografia de l'escriptor per influenciar-se de la seva història i el context sociopolític de l'Espanya del Segle d'Or. Una obra que ens trasllada a un món oníric en el que els fantasmes i els pensaments obsessius tenen un paper fonamental a la vida de l'autor. 

Iron Skulls Co és una companyia de dansa experimental nascuda el 2012 a partir d’un grup de Bboying. Formada per ballarins de diversos punts de l’estat i del sud de França, aquest grup explora els límits del moviment, amb una especial atenció a la moda, la cultura musical i la teatralitat. El seu és un moviment animal que integra efectes visuals i dissociacions del Hip Hop, a més de combinar arts marcials, acrobàcia i break dance. En els darrers anys han rebut destacats premis. 

“No sin mis huesos” es podrà veure aquest vespre, a partir de les 8, a la Factoria d’Arts Escèniques de Banyoles. Les entrades per al muntatge es poden comprar a través del web www.cultura.banyoles.cat i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles.