Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La fira Gartstròmia de Banyoles es transforma en una ruta gastronòmica

El Gartstròmia 2.0 es farà del 9 al 16 de juliol i hi participaran 14 establiments que oferiran les seves propostes per compartir o a casa

dimarts 07 juliol 2020

La fira Gartstròmia de Banyoles es transforma aquesta any en una ruta gastronòmica pels establiments de restauració de la ciutat. El Gartstròmia 2.0 s’iniciarà aquest dijous i s’allargarà fins al 16 de juliol amb la participació de 14 establiments, des de bars i restaurants a pastisseries. A més, se sortejaran vals regal per comprar a comerços i establiments de restauració.

Després d’acordar que la fira no es podia celebrar com en les edicions anteriors, l’Ajuntament de Banyoles va decidir convertir el Gartstròmia en el Gartstròmia 2.0, una ruta gastronòmica per bars i restaurants de la ciutat que ofereixen propostes específiques per aquests dies. En aquest sentit, la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Banyoles, Anna Tarafa, ha explicat que “malgrat no poder celebrar la fira, no podíem perdre l’oportunitat de seguir promovent la cuina i el talent culinari de Banyoles i, per aquest motiu, vam decidir organitzar el Gartstròmia 2.0, amb el suport dels establiments de restauració”.

Durant el Gartstròmia 2.0, els 14 establiments participants oferiran tapes, plats i menús especials, així com descomptes i promocions especials. A més, les persones que participin a la ruta gastronòmica podran guanyar vals de compra de 100, 75 i 50 euros per bescanviar en comerços i establiments de restauració de Banyoles. Per participar-hi, hauran de segellar la butlleta que trobaran als bars i restaurants participants cada vegada que consumeixin una de les seves tapes, plats o menús del Gartstròmia 2.0.

Paral·lelament a la ruta gastronòmica, es podrà visitar l’exposició col·lectiva Ceràmiques gastronòmiques, a l’espai Made in Banyoles, situat a la plaça Doctor Rovira, 1.

FULLET AMB LA PROGRAMACIÓ