Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La festa del barri de Mas Palau amplia les propostes per al jovent

De la mà de la col·laboració amb el Comitè de Banyolinades s’ha organitzat una ‘Holly fest’ i un concert a càrrec del grup ‘Eli Rodríguez’ pel divendres 12 de juliol

dimecres 10 juliol 2024

De l’11 al 14 de juliol tindrà lloc al festa del barri de Mas Palau que inclou una dotzena d’activitats per a tots els públics, tot i que aquest any s’ha fet una passa més per atraure al públic juvenil. Un any més la plaça del Canigó i el carrer de Sant Narcís seran els espais on es desenvoluparan totes les propostes.

La festa “Holly” del divendres 12 de juliol serà l’activitat més destacada de la festa del barri de Mas Palau que aquest any té com a objectiu apropar-se al públic juvenil sense oblidar les activitats més tradicionals. Aquesta proposta, l’actuació d’un DJ i el concert del grup ‘Eli Rodríguez’ seran el principal reclam per aconseguir-ho. Angie Lladó i Joan Fontbernat, membres de l’Associació de Veïns de Mas Palau han volgut tenir unes paraules d’agraïment a les juntes anteriors per tota la feina que han fet, a més d’explicar que “la regeneració que s’ha fet ha vingut de la mà de la col·laboració amb altres associacions i entitats de Banyoles”, a més d’avançar que el pregó d’enguany, que es farà demà dijous, serà a càrrec del capgròs de la ‘Bernarda’.

Més enllà d’aquestes activitats, les propostes populars, de caire cultural i social, tornaran a omplir el cap de setmana de la festa del barri que viurà el tret de sortida demà dijous 11 de juliol a 2/4 de 9 del vespre amb un curset intensiu per aprendre a ballar sardanes i una posterior ballada a càrrec de la Cobla La Principal de Banyoles.

Jordi Congost, primer tinent d’alcalde i regidor de Consells de Barri de l’Ajuntament de Banyoles, ha volgut posar el focus en el fet que “la festa de Mas Palau ha viscut un creixement en els darrers anys, amb una programació i activitats que atrau a gent d’altres persones de Banyoles i, fins i tot de la comarca”. Ariadna Llop, regidora de participació ciutadana ha explicat que “de la mà de la nova junta pel dinamisme que ha viscut el barri, amb propostes que van més enllà de la festa de barri, sinó amb activitats durant tot l’any i per a tots els públics”.

El gran gruix d’activitats es viuran el dissabte dia 13 on a les 6 de la tarda es faran tallers amb Just4kids i també tindrà lloc el tradicional Campionat de Botifarra. Per segon any consecutiu es comptarà amb la col·laboració de la Colla de Gegants i Capgrossos de Banyoles, que oferirà una cercavila amb la faràndula i la colla gegantera. S’iniciarà a 2/4 de 8 del tarda i farà un recorregut circular amb inici i final a la plaça Canigó. El sopar popular i dos concerts amb ‘Josep Maria Cantimplora’ i ‘La Nevera Rosa’ tancaran les propostes del dissabte. El punt i final de la festa de Mas Palau arribarà el diumenge 14 de juliol amb un concert d’havaneres amb ‘Vela Blanca’ que començarà a 2/4 de 8 de la tarda.