Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La construcció d’un aparcament i la reforma del parc infantil de la Draga, al balanç dels 100 dies de mandat a Banyoles

Miquel Noguer ha explicat que properament es compraran també tres nous habitatges socials

dissabte 26 octubre 2019

L'Ajuntament de Banyoles ha fet balanç dels primers 100 dies de mandat del nou govern municipal. L’Alcalde Miquel Noguer ha destacat tres projectes impulsats en aquestes primeres setmanes com són la construcció d’un aparcament a la zona nord de Banyoles, l’inici dels treballs de reforma i ampliació del parc infantil de La Draga, que ara serà també per a un públic més juvenil, i l’adquisició de tres nous habitatges socials.

Fent balanç dels primers mesos del mandat, Miquel Noguer ha volgut destacar que “hem complert els primers objectius que ens vam marcar” i ha explicat que “estan pràcticament enllestides les obres del nou aparcament al parc de la Draga, així com s’han iniciat els treballs previs a les obres de reforma i ampliació del parc infantil de La Draga que ara serà també per al públic juvenil”. A més, l’alcalde ha destacat que properament es formalitzarà la compra de tres nous habitatges que s’incorporaran al parc d’habitatges socials del municipi.

Miquel Noguer ha destacat també altres projectes que s’han desencallat en aquests primers mesos de govern com són l’adjudicació de les obres de remodelació del tercer tram del rec Major, l’execució d’un nou pla de voreres i asfaltatge o l’adjudicació de les obres de climatització de l’Ateneu i de la Factoria d’Arts Escèniques, entre altres.