Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Càtedra d'Esport i Educació Física reflexiona sobre la relació entre esport i societat

El webinar es durà a terme el proper 10 de desembre a través de la plataforma Zoom. El professor Graham Sinclair reflexionarà sobre l’esport com a fenomen sòcio-cultural

divendres 04 desembre 2020

La Càtedra d'Esport i Educació Física – Centre d'Estudis Olímpics de la Universitat de Girona ha organitzat un webinar amb la intenció de reflexionar al voltant del paper de l’esport dins la societat. La conferència es farà el proper 10 de desembre a les 7 de la tarda i es durà a terme simultàniament a través de la plataforma de videoconferències Zoom, pels 100 primers inscrits, i també en streaming de Youtube.

Sota el títol “Sport – a reflection of society?” la conferència neix amb la intenció d’obrir un debat al voltant de la influència de l’esport i els Jocs Olímpics sobre la societat ja que, en paraules del conferenciant Graham Sinclair, “l’esport no existeix dins una bombolla i la seva relació amb la resta de la societat no és sempre senzilla”. Així doncs, existeix un entramat de relacions molt complexes que fan difícil el seu anàlisi. Graham Sinclair utilitzarà exemples històrics i contemporanis amb la intenció de provocar la reflexió i d’obrir una discussió sobre la relació i el rol de l’esport en el món.

Graham Sinclair és llicenciat en Modern European History per la Universitat de Warwick, MA en Popular Culture per la Open University i doctor en Cultural Studies per la Universitat de Girona. Actualment és professor a l’Escola Universitària de Salut i l’Esport, centre adscrit a la Universitat de Girona.

La conferència s’oferirà en anglès i va dirigida a qualsevol persona interessada en la sociologia, l’esport i l’olimpisme. En acabar, s’obrirà un espai de debat amb els assistents que ho desitgin i que vulguin compartir les seves idees o preguntes.

Les inscripcions són gratuïtes. Les persones interessades poden inscriure’s al següent enllaç i se’ls
enviarà més informació:
https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_sQG265ryTcyF9f0ouCN5cg


L’any dels seminaris en línia...

Aquesta serà la tercera conferència en línia organitzada per la CEEF-CEO en aquest atípic any 2020. Una opció que es valora positivament per la CEEF-CEO, ja que es considera com una oportunitat per donar a conèixer la Càtedra més enllà de l’àmbit local.