Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 23a edició del Firestoc de Banyoles tanca amb un bon balanç de visitants i de vendes

Prop de 2.500 persones van participar al sorteig en comerços de Banyoles després de comprar a la fira

dimecres 29 gener 2020

La 23a edició de la fira Firestoc de Banyoles, que se celebra coincidint amb el període de rebaixes d’hivern, va tancar diumenge amb un bon balanç, tant de visitants com de vendes. Més d’una trentena d’expositors repartits en 44 estands van participar en aquesta edició que, com a novetat, va obrir per primera vegada el divendres a la tarda.

El Firestoc, que se celebra coincidint amb el període de rebaixes d’hivern, va omplir el pavelló de la Draga amb les millors ofertes en roba, calçat, complements, roba per a la llar, alimentació i esport que portaven tant comerciants de Banyoles i comarca com de la resta de comarques de Girona. La regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Banyoles, Anna Tarafa, ha destacat que “el Firestoc ha tornat a ser un any més un punt de trobada per aquells compradors que busquen les millors ofertes en les rebaixes d’hivern” i ha afegit que “el fet de localitzar en un sol espai diversitat d’establiments comercials ha estat un bon reclam per als visitants”.

En aquest sentit, unes 2.500 persones van participar al sorteig que es va fer entre totes les persones que compraven al Firestoc i que consistia en vals regals als comerços associats a l’agrupació Banyoles Comerç i Turisme per valor de 100, 200 i 300 euros. D’aquests, un 65% eren de Banyoles i la comarca, tot i que també van arribar compradors del Gironès, la Garrotxa, l’Alt Empordà o de Barcelona i Osona.

La principal novetat d’aquesta 23a edició va ser l’obertura de la fira el divendres a la tarda. La regidora Anna Tarafa n’ha fet una valoració positiva i ha destacat que “juntament amb l’Associació Banyoles Comerç i Turisme en fem un bon balanç, tant per l’afluència de visitants com per les vendes que es van fer”.

La fira està organitzada per l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Banyoles amb el suport de l’Associació Banyoles Comerç i Turisme, la Diputació de Girona i la Generalitat.