Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’espai del front de l’Estany de Banyoles continuarà per a vianants i bicicletes

Es restringirà la circulació de vehicles els caps de setmana i dies festius fins a finals d’any

divendres 14 maig 2021

L’Ajuntament de Banyoles mantindrà l’espai per a vianants i bicicletes al front d’Estany. La mesura, que suposa restringir la circulació de vehicles en aquest entorn, es portarà a terme els caps de setmana i, com a novetat, també en els dies festius fins a finals d’any.

A més s’ampliarà l’horari i l’espai del front d’Estany que es tancarà a la circulació de vehicles els divendres a partir de les 2 del migdia. Des de llavors i fins a la mitjanit de diumenge la circulació estarà restringida a bicicletes i vianants i només hi podran accedir els veïns i veïnes. La mesura afecta el tram del passeig Lluís Marià Vidal, des del carrer Prior Agustí fins al Passeig Mossèn Lluís Constans, i el tram del Passeig Darder, entre el mateix Passeig Mossèn Lluís Constans fins al carrer Pintor Winthuysen.

El regidor de Via Pública, Lluís Costabella, ha recordat que “amb aquesta mesura es pretén facilitar la mobilitat a peu o en bicicleta al front d’Estany i ampliar l’espai per garantir que es pugui mantenir la distància social entre persones”.

La decisió de mantenir per a vianants i bicicletes el Front d’Estany es va prendre aquesta setmana en una nova reunió de la Taula de Mobilitat, on hi estan representats els diferents grups municipals i que es va crear amb l’objectiu d’impulsar propostes per fer de Banyoles una ciutat més sostenible i segura. La Taula va acordar també que la mesura es porti a terme en dies festius, fora del cap de setmana.