Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola Municipal de Música de Banyoles recupera els tradicionals concerts de Nadal

Els alumnes de l’escola oferiran recitals del 12 al 22 de desembre a l’Auditori de l’Ateneu i a altres espais de Banyoles

dijous 09 desembre 2021

L’Escola Municipal de Música de Banyoles (EMMB) ha programat un total d’onze activitats que tindran lloc del 12 al 22 de desembre coincidint amb les festes nadalenques. Després que l’any passat no es poguessin celebrar concerts de Nadal amb motiu de la pandèmia, aquest any l’EMMB ha pogut tornar a tirar endavant els ja tradicionals concerts de Nadal amb l’objectiu de gaudir de la música i tornar a fer activitats per als alumnes, les famílies i per al públic banyolí en general. 

El centre ha impulsat una programació d’activitats molt esperada que serà un bon aparador de totes les formacions estables de l’escola i on hi participarà una part molt important de l’alumnat. En concret, l’Auditori de l’Ateneu acollirà els concerts dels quatre cors de l’escola (cor petit, mitjà, gran i jove), de les tres big bands (juncans, xalió i lilaines), de les orquestres de guitarra (cairuts i rodons) i de la Jove Orquestra de Banyoles (esqueis, balma i batenvic) els dies 15, 16, 17, 21 i 22 de desembre. 

Per altra banda, diferents grups instrumentals de l’EMMB, formats pels alumnes més petits de guitarra, piano, percussió, contrabaix, clarinet, flauta travessera, violí, viola, saxo, trompeta, trombó i violoncel tocaran nadales el dissabte 18 de desembre a la plaça de la Font i a la terrassa de l’Ateneu Bar. 

A part d’aquests concerts, els alumnes de l’EMMB també participaran a activitats de Nadal a la ciutat. Diumenge 12 de desembre els alumnes de veu actuaran a les activitats organitzades per a La Marató de TV3, dimecres 15 el Trio Atenea oferirà un concert de Nadal als usuaris de la clínica Salus Infirmorum i el dia 18 els nens i nenes més petits de l’escola realitzaran una cantada de nadales a la plaça de davant del Monestir de Sant Esteve amb motiu de l’arribada dels patges reials.