Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Aula de Teatre de Banyoles obre per primera vegada un curs regular per a majors de 18 anys

Avui s’ha obert el període de preinscripcions per al proper curs 2020-2021

dilluns 01 juny 2020

L’Aula de Teatre de Banyoles obre el període de preinscripcions per al curs 2020-2021. L’alumnat de cursos anteriors s’ha de prematricular de l’1 al 12 de juny, mentre que els nous alumnes han de fer-ho del 15 al 26 del mateix mes. Les preinscripcions es poden realitzar a través del web de Cultura Banyoles o bé a la seu electrònica de l’Ajuntament de Banyoles. El període de matriculació serà de l’1 al 18 de setembre.

La previsió és que el curs pugui començar l’1 d’octubre i que s’acabi el 5 de juny del 2021. No obstant això, aquesta proposta es podria veure alterada a causa de la situació d’emergència sanitària ocasionada per la COVID-19, i les mesures de protecció i prevenció que pugui indicar la Generalitat de Catalunya o un organisme superior. Pel que fa al curs actual, des de l’inici de l’estat d’alarma les classes han continuat de manera virtual, i els grups estan assajant els espectacles de final de curs per adaptar-los a una representació també virtual.

S’inaugura un curs per a majors d’edat

Per al curs vinent, l’Aula de Teatre introdueix un grup per a persones a partir de 18 anys, independentment de si tenen experiència prèvia en el teatre. L’objectiu d’aquest nou curs és treballar de manera lúdica diversos aspectes relacionats amb la interpretació, com ara aprendre a perdre la vergonya, observar la importància del cos i la veu, augmentar la seguretat en un mateix i potenciar la creativitat. El curs contempla la possibilitat que el grup, si així ho decideixen els alumnes, faci un taller de final de curs davant de públic.

Aquesta nova proposta se suma a l’oferta formativa de l’Aula de Teatre, que comprèn sis nivells diferents: Teatre 0 (primer i segon de primària), Teatre 1 (tercer i quart de primària), Teatre 2 (cinquè i sisè de primària), Teatre 3 (primer i segon d’ESO), Teatre 4 (tercer i quart d’ESO) i Teatre 5 (batxillerat i cicles formatius).

PREINSCRIPCIONS AQUÍ

REGLAMENT