Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Banyoles millora la plaça Rocacorba de Canaleta

La reforma s’ha fet després d’un procés participatiu amb els infants del barri

divendres 18 març 2022

L’Ajuntament de Banyoles ha finalitzat recentment les obres de millora de la plaça Rocacorba, situada al barri de Canaleta. El projecte s’ha executat després d’un procés participatiu amb els infants que participen al socioeducatiu del barri. 

En una iniciativa conjunta entre les àrees de Benestar Social i Via Pública, els nens i nenes van fer les seves propostes per millorar la plaça Rocacorba als tècnics de l’àrea de Via Pública de l’Ajuntament que en una trobada celebrada a finals de l’any passat els van presentar el projecte final i com havien introduït les seves idees al disseny final de la plaça. 

El regidor de Via Pública, Lluís Costabella, ha destacat “la col·laboració amb els veïns i veïnes de Canaleta, especialment els nens i nenes, per acabar definint un espai que en definitiva és del barri i per al barri”. 

Els treballs, que van finalitzar fa uns dies, han consistit en retirar tots els jocs infantils que hi havia i substituir-los per uns de nous amb fusta d’acàcia de més durabilitat. S’ha instal·lat un nou gronxador o un espai amb biombos que els infants poden utilitzar com a pissarra. També s’ha transformat els escocells dels arbres en bancs de fusta per utilitzar com a seient o espai d’equilibri i s’han instal·lat nous bancs, a més de renovar el sauló de la plaça. 

Les obres han suposat una inversió de més de 16.000 euros.