Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Banyoles impulsa un dinar solidari per aquestes festes

La iniciativa es fa perquè cap persona es quedi sense celebrar les festes. S’han repartit més de 450 menús amb el suport d’empreses i restaurants de la ciutat

divendres 24 desembre 2021

L’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Banyoles ha repartit avui 450 menús per aquestes festes per a persones en situació de vulnerabilitat de la ciutat. La iniciativa, que es va fer per primera vegada l’any passat, compta amb el suport d’empreses i restaurants de la ciutat i de persones voluntàries que s’hi han sumat a títol individual. 

El dinar solidari s’ha repartit aquest matí al pavelló de la Farga. L’Àrea de Benestar Social va repartir 450 vals a les persones usuàries del Centre de Distribució d’Aliments que aquest matí han pogut recollir un menú de Nadal consistent en un brou de pollastre amb galets, canelons i torrons. 

La regidora de Benestar Social Ester Busquets ha explicat que “després de la bona acollida que va tenir aquesta iniciativa l’any passat, aquest any hem volgut repetir-la perquè tothom a la nostra ciutat pugui celebrar aquestes festes”. Ester Busquets ha agraït “la col·laboració tant dels restaurants que han elaborat els menús i de les empreses que han aportat els aliments, així com de les persones voluntàries que han fet possible el dinar solidari i dels joves dels Minyons Escoltes”. 

Els restaurants Can Xabanet, La Carpa i els Banys Vells s’han encarregat d’elaborar els menús a partir dels aliments aportats per Gallina Blanca, Artigas Alimentària, Callís i Bonpreu.