Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Banyoles ha rebut una subvenció de 2.746,38€ de la Diputació de Girona per programes i projectes escolars

L’Ajuntament de Banyoles va concórrer a la convocatòria de subvencions per al foment de programes i projectes educatius en l’àmbit de les comarques gironines per a l’anualitat 2019 de la Diputació de Girona. En aquest marc, l’Ajuntament de Banyoles ha rebut una subvenció de 2.746,38€ de la línia 1, programes i projectes escolars, segons la resolució de la Diputació de Girona.

dimarts 04 juny 2019

Aquesta subvenció ha donat suport a la realització de tallers i activitats que organitza el Servei d’Educació en el marc de La Guia de Recursos Educatius Municipals per a oferir als infants i joves formació cultural, formació en creativitat i pensament crític.

Aquests tallers s’han portat a terme amb els infants de les escoles i dels instituts de tota la comarca, amb un total de 4.500 participants en total. Alguns d’aquests tallers s’han orientat a proporcionar eines per entendre i aprendre a viure en el context digital actual, des d’un punt de vista crític, creatiu i responsable. Altres han consistit en la participació en espectacles teatrals o musicals, en llengua anglesa o en format teatre fòrum per a treballar la convivència i la resolució de conflictes, i l’emprenedoria a través d’activitats de participació. La finalitat d’aquestes activitat és fomentar la igualtat d’oportunitats i la cohesió social.