Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Banyoles decreta la gratuïtat de les zones de bany de l’Estany per l’onada de calor

Els Banys Vells i el Club Natació obriran per tothom des d’avui i fins diumenge de les 12 del migdia a les 6 de la tarda

divendres 28 juny 2019

L’Ajuntament de Banyoles ha decretat la gratuïtat de les zones de bany de l’Estany davant l’onada de calor. Com a mesura excepcional, es podrà accedir gratuïtament a la zona de bany dels Banys Vells i també del Club Natació Banyoles, a més de la zona de bany públic de la Caseta de Fusta.

La mesura preveu que des d’avui divendres i fins diumenge tant els Banys Vells com la Caseta de Fusta obrin les portes de les 12 del migdia a les 6 de la tarda. Per aquesta mesura s’han reforçat els serveis de socorrisme.

També es podrà accedir en el seu horari habitual a la Caseta de Fusta, de les 11 del matí a les 7 de la tarda.

Onada de calor

Aquesta mesura forma part de les accions que des de l’Ajuntament s’han activat per fer front a l’onada de calor, que es preveu que arribi al seu màxim avui divendres. Des de l’Ajuntament, es recomana seguir els consells de prevenció, especialment per als col·lectius més vulnerables, així com extremar les precaucions per evitar incendis forestals, especialment aquesta nit amb la revetlla de Sant Pere. També es recorda la prohibició de segar els camps fins diumenge que ha decretat la Generalitat.