Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Banyoles elimina l’àrea de contenidors soterrats del carrer Canat

Els contenidors s’han traslladat a una nova àrea al costat del camp de futbol vell. La mesura forma part d’un projecte per arranjar les àrees d’aportació de residus

dijous 19 novembre 2020

L’Ajuntament de Banyoles ha eliminat l’àrea d’aportació de residus soterrats del carrer Canat. Els contenidors s’ha traslladat a una nova àrea al mateix carrer, a l’alçada del camp de futbol. La mesura forma part d’un projecte per eliminar progressivament els contenidors soterrats i arranjar les àrees d’aportació de residus de la ciutat.

La retirada dels contenidors es va fer a finals de la setmana passada i des d’aquesta setmana els veïns i veïnes de la zona han de deixar els residus a la nova àrea en superfície que s’ha habilitat al mateix carrer Canat, al costat del camp de futbol.

El regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Banyoles, Albert Tubert, ha recordat que “en els darrers temps s’han eliminat els contenidors soterrats a la majoria de punts de la ciutat per substituir-los per contenidors de superfície i condicionar les zones d’aportació de residus”. A més, i en el cas dels contenidors soterrats del carrer Canat, que estaven al costat de l’escola de La Vila, Albert Tubert ha explicat que “permetran facilitar les noves entrades i sortides dels alumnes del centre que s’han habilitat per la Covid-19”.

A banda dels contenidors del carrer Canat, l’Ajuntament de Banyoles ha eliminat també en els darrers mesos els contenidors soterrats dels carrers del Valls, Tarragona i Doctor Hysern i properament s’eliminaran també els contenidors del carrer Jacint Verdaguer que es traslladaran a la nova àrea del carrer Carmelites Velles que es reforçarà.

La nova àrea d’aportació de residus del carrer Canat està delimitada amb fusta, tal i com s’ha fet a altres àrees de contenidors de la ciutat amb l’objectiu d’arranjar aquestes zones i condicionar-les. En les darreres setmanes s’ha actuat a les àrees d’aportació dels carrers Bertran Samasó, Josep Ullastres i Baldiri Reixach, al Passeig Gaudí, al Camí de la Creu d’en Trull i a l’aparcament públic del barri de La Farga.