Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Banyoles convoca una nova edició dels Premis Banyolí de l’Any

Els guardons es lliuraran el proper 24 de setembre en un acte a l’Auditori de l’Ateneu

dilluns 30 agost 2021

L’Ajuntament de Banyoles ha convocat la 13a edició dels premis Banyolí de l’Any, que reconeixen aquells banyolins i banyolines que al llarg de l’any han portat el nom de la ciutat arreu. Els premiats es donaran a conèixer en un acte el divendres 24 de setembre a l’Auditori de l’Ateneu.

Els premis Banyolí de l’Any permetran posar de relleu un any més la tasca que porten a terme persones, empreses, entitats o associacions de Banyoles i reconèixer-les públicament. Els guardons s’entreguen en quatre categories: Millor Iniciativa Social, Millor Iniciativa Empresarial, Trajectòria Personal i Banyolí de l’Any.

L’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, ha explicat aquest matí que, amb l’objectiu d’adaptar l’acte a les restriccions actuals, “es mantindrà el mateix format de l’any passat i els premis es lliuraran en un acte a l’Auditori de l’Ateneu, amb limitacions d’aforament i seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries”.

Des d’avui ja es pot votar el candidat o candidata al Premi Banyolí de l’Any per votació popular. Per fer-ho, tothom qui vulgui pot participar en l’elecció del candidat o candidata enviant les seves propostes a través del web de l’Ajuntament de Banyoles (www.banyoles.cat) o bé a través de la nova aplicació mòbil municipal. El termini de votacions estarà obert fins al proper dijous 16 de setembre.