Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Banyoles condiciona la Biblioteca i Cal Drac com a aules d’estudi

Obriran a partir d’aquest divendres i fins al 9 de juliol amb horaris ampliats

dijous 18 juny 2020

Les àrees de Cultura i de Joventut de l’Ajuntament de Banyoles han treballat conjuntament per acabar de condicionar aquesta setmana la Biblioteca i l’Oficina Jove Cal Drac com a aules d’estudi perquè des del divendres 19 de juny i fins al dijous 9 de juliol (excepte els dies 23 i 24, revetlla i festivitat de Sant Joan) els estudiants que així ho desitgin en puguin fer ús. D’aquesta manera, coincidint amb el període més intens de treball, els alumnes gaudiran d’espais tranquils, confortables i amb connexió WI-FI perquè puguin preparar els exàmens que els pertoquin, com ara les proves de la Selectivitat, que tindran lloc del 7 al 10 de juliol.

S’ha habilitat tot l’espai de la Biblioteca, inclosa l’àrea infantil, les sales de lectura i el fons, que no seran accessibles al públic general, com a aules d’estudi. No obstant això, es continuarà prestant el servei de retorn i préstec de llibres amb cita prèvia. L’aforament serà de 35 persones majors de 14 anys que hauran de presentar el seu DNI, passaport o NIE per accedir-hi. L’horari serà de les 10 del matí a les 2 de la tarda, i de les 4 de la tarda a les 10 del vespre de dimarts a divendres, ja que dilluns només s’hi podrà anar a la tarda. Pel que fa als caps de setmana, l’horari serà de 2/4 d’11 del matí a les 2 del migdia i de les 4 de la tarda a les 10 del vespre.

A l’Oficina Jove Cal Drac, l’aforament serà de 30 persones també majors de 14 anys que hauran de presentar el DNI, el passaport o el NIE per accedir-hi. S’hi podrà anar a estudiar en els mateixos horaris que a la Biblioteca, excepte els matins de dimarts a divendres perquè en aquesta franja horària l’espai s’utilitza excepcionalment també per als casals d’estiu, que s’han potenciat i reforçat.

En els dos equipaments s’han pres totes les mesures d’higiene i distanciament social per evitar contagis i es demana a tots els usuaris i usuàries que es respectin al màxim