Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Banyoles celebra el Dia Internacional de les Dones

Vint banyolines protagonitzen la lectura del manifest del 8 de març

dilluns 08 març 2021

L’Ajuntament de Banyoles celebra avui el Dia Internacional de les Dones. Vint banyolines protagonitzen el manifest del consistori per al 8 de març, que s’ha començat a difondre aquest matí a través de les xarxes socials. A més, s’han editat mascaretes commemoratives. 

Coincidint amb la celebració del 8 de març, l’Ajuntament ha editat un vídeo on vint banyolines, de diferents edats i procedències, llegeixen el manifest del Dia Internacional de les Dones. El manifest, que s’ha enregistrat amb el suport de Banyoles Televisió, s’ha difós aquest matí des de primera hora a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Banyoles.

Paral·lelament, a les 11 del matí s’ha fet l’acte institucional del 8 de març amb la lectura del manifest davant l’edifici consistorial per part de representants dels diferents grups municipals. 

Des de l’Ajuntament, s’han editat també mascaretes commemoratives del 8 de març i els  beneficis que es recaptin de la venda de les mascaretes es donaran a l’Institut Català d’Oncologia per a la lluita contra el càncer de mama.