Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Banyoles aporta 60.000€ per promoure el comerç local

L’Associació Banyoles Comerç i Turisme repartirà 6.000 vals de 10 euros de descompte per incentivar les compres

dilluns 31 octubre 2022

L’Ajuntament de Banyoles ha fet una aportació de 60.000 euros a l’Associació Banyoles Comerç i Turisme amb l’objectiu de promoure les compres al comerç local. Fruit d’aquesta aportació, l’entitat farà a partir de demà dimarts una campanya repartint 6.000 vals de consum local de 10 euros de descompte cadascun per incentivar les compres davant l’inici de les vendes per la campanya de Nadal i Reis. La campanya, similar a la que ja es va fer l’any passat, s’iniciarà demà dimarts 1 de novembre i està previst que s’allargui fins a finals d’any o bé fins que s’exhaureixin els vals. 

La regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Banyoles, Anna Tarafa, ha destacat que “amb aquesta nova aportació que ha fet l’ajuntament a l’associació, esperem generar un efecte de revitalització del comerç local perquè aquests 60.000 euros repercutiran en unes vendes de com a mínim 120.000 euros al comerç local, sumats als més de 80.000 euros que es van generar l’any passat”. 

Per la seva banda, Helena Frigola de la junta de l’Associació Banyoles Comerç i Turisme, ha recordat que “l’objectiu d’aquesta nova edició és incentivar de nou les compres al comerç local i per aquest motiu, arribaran a més persones. I els vals també tindran data de caducitat per assegurar que qui se’l descarregui, realment l’acabi utilitzant i en un breu període de temps”. 

Podran participar a la campanya els veïns i veïnes de Banyoles majors de 16 anys. Per obtenir el val de consum local de 10 euros de descompte, caldrà que es descarreguin l’aplicació de l’Ajuntament de Banyoles al seu telèfon mòbil, que es registrin amb les seves dades i, si no van participar l’any passat en la campanya que ja va fer l’associació, podran descarregar-se un dels vals digitals. Per utilitzar el descompte, hauran de fer una compra a qualsevol dels establiments adherits, siguin o no membres de l’Associació Banyoles Comerç i Turisme. Per utilitzar l’import del val, caldrà que el client faci una compra de, com a mínim, el doble de l’import del val, és a dir, de 20 euros i s’identifiqui amb el DNI. Els vals no són fraccionables i s’han de gastar en una sola compra en un únic establiment. 

Els 6.000 vals es podran començar a descarregar a partir de demà dimarts 1 de novembre i està previst que la campanya s’allargui fins a finals d’any. Una vegada descarregat el val a través de l’aplicació mòbil, cada val tindrà una vigència de 7 dies. Si no s’utilitza, el val caducarà, però l’usuari podrà tornar-lo a descarregar de nou a través de l’aplicació mòbil, en cas que en quedin de disponibles.