Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ignasi Baldellou i Nicole Millar s’imposen a la XIV Marxa Popular Ciutat de Banyoles

Uns 190 atletes han participat a la cursa que estrenava nou recorregut

dilluns 29 novembre 2021

Ignasi Baldellou i Nicole Millar s’han imposat aquest matí a la XIV Marxa Popular Ciutat de Banyoles, que s’ha celebrat de nou després de l’aturada de l’any passat. Uns 190 atletes de totes les edats han compatit a la prova que estrenava nou recorregut. 

Els atletes participants han sortit a les 10 del matí de la plaça de les Rodes i han recorregut els 9,7 quilòmetres de la prova que, com a novetat, ha transcorregut per un itinerari al voltant de l’Estany. 

En categoria masculina, la victòria ha estat per a Ignasi Baldellou, del Club Atlètic Palafrugell, que s’ha imposat amb claredat amb un temps de 34’07’’, seguit per Jordi Roura, del CN Olot, i Arnau Illa, del CN Banyoles. En categoria femenina, la victòria ha estat per a Nicole Millar, que ha completat la prova amb un temps de 42’31’’, seguida per Aina Monconill i Rosa Matamala. 

La XIV Marxa Popular Ciutat de Banyoles està organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament, amb la col·laboració de la Diputació de Girona, el Consell Esportiu del Pla de l’Estany, ADF Pla de l’Estany, Frit Ravich, Estrella Damm, Powerade i Mundo Deportivo. La Marxa forma part del Circuit de Curses Populars del Pla de l’Estany, que dinamitza el Consell Esportiu, i que inclou sis proves populars en diferents municipis de la comarca.