Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

FEMJazz! Banyoles celebrarà la 28a edició del 27 al 29 de maig

El trio Miguel-Bayer-Lai presentarà el concert inèdit “Tríptic” a l’Auditori de l’Ateneu en el marc del festival. Les entrades per aquest concert ja estan a la venda a cultura.banyoles.cat

dimecres 27 abril 2022

El Taller de Música de Banyoles organitza la 28a edició de FEMJazz! – Festival d’Emergències Musicals de Banyoles del 27 al 29 de maig. Després de dos anys marcats per l’adaptació a la situació de la Covid-19, l’organització treballa per oferir una programació el més semblant possible a una edició convencional, tot i que en tres dies en lloc dels quatre habituals prepandèmia. 

El concert destacat de l’edició d’enguany és el del trio Miguel-Bayer-Lai liderat per Cristina Miguel, saxofonista de Mollet del Vallès formada a Barcelona, Amsterdam i Gras (Àustria). Miguel és un talent emergent del panorama jazzístic català, amb una àmplia experiència en directe per Europa i els Estats Units i una discografia que inclou àlbums propis –Amsterdam (2018), Ramé Project (2020)–, en col·laboració –Transcendit Terram (2021), amb el també saxofonista i clarinetista Marcel·lí Bayer– i com a integrant de conjunts i orquestres. A Banyoles l’acompanyaran Bayer i Clara Lai (piano), que presentaran per primer cop en un escenari el concert “Tríptic”. La saxofonista vallesana defineix el concert que faran a FEMJazz! com un “laboratori col·laboratiu de composicions i experimentació”, en què els intèrprets jugaran “amb la fina línia entre allò preestablert i allò instantani per aconseguir una llibertat expressiva”. 

Les entrades per al concert (5 €) es poden comprar en línia al web de Cultura Banyoles (cultura.banyoles.cat) o bé a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament.

El Taller de Música farà pública la resta de la programació de FEMJazz! durant el mes de maig.