Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El trànsit sentit Olot per la variant entre l’enllaç Banyoles Estany i Serinyà es desviarà per la c-150a a Banyoles

El desviament serà efectiu a partir d’aquest dimecres i es preveu que s’allargui durant 3 mesos, mentre que en sentit Girona els vehicles podran continuar circulant per la variant. També es tancarà durant un mes l’enllaç Banyoles Est, a l’alçada de Canaleta

dilluns 09 gener 2023

Les obres de millora de la seguretat de la variant de Banyoles a la carretera C-66 obligaran a desviar el trànsit en direcció a Olot entre els enllaços de Banyoles Estany/Melianta i Serinyà que es desviarà per la carretera C-150a a Banyoles. Està previst que el desviament es mantingui per un termini de 3 mesos. En sentit Girona, els vehicles podran continuar circulant per la variant. D’altra banda, i durant un mes, es tancarà al trànsit l’enllaç Banyoles Est de la variant en els dos sentits, a l’alçada de Canaleta.

A partir d’aquest dimecres, en sentit Olot, una vegada els vehicles que circulin per la variant arribin a l’alçada de la sortida Banyoles Estany/Melianta, hauran de sortir i desviar-se per l’interior de Banyoles. Un cop a la cruïlla entre la carretera de Figueres i el carrer Llibertat podran accedir de nou a la variant per la rotonda de les Coves de Serinyà, a través de la carretera C-150a passant per l’alçada del Parc de la Draga i Lió. 

Està previst que aquest tall, que serà efectiu a partir d’aquest dimecres 11 de gener al matí, tingui una durada de 3 mesos. Aquest desviament obligarà a modificar el trànsit per la zona del pavelló de La Draga per tal de facilitar la circulació dels vehicles que vinguin de la variant. En aquest sentit, es modificarà temporalment la senyalització, donant prioritat als vehicles que surtin de la variant per facilitar la fluïdesa del trànsit en aquesta zona.

Enllaç Banyoles Est

D’altra banda, les obres a la variant obligaran també a tallar al trànsit de vehicles en els dos sentits de circulació de l’enllaç Banyoles Est, a l’alçada dels barris de Canaleta i Can Puig. Els usuaris hauran d’accedir a la variant per altres enllaços com el de Puigpalter/Can Puig o el de Banyoles Estany. El tall serà efectiu a partir de les 7 del matí d’aquest dimecres i està previst que les obres s’allarguin entre 3 i 4 setmanes.