Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Servei d’Educació de Banyoles renova la seva imatge gràfica

Estrena també nova pàgina web i incorpora un vídeo de presentació del servei

dimarts 29 març 2022

El Servei d’Educació de l’Ajuntament de Banyoles ha presentat avui la seva nova imatge gràfica. La nova imatge, que actualitza el disseny creat fa més de vint anys, es veurà també en la nova pàgina web, que s’ha actualitzat, modernitzat i ampliat, i en el nou vídeo de presentació del servei que s’ha editat. 

La imatge gràfica del servei es va crear fa més de vint anys, amb la posada en funcionament l’any 2000. Dissenyada per Martirià Pagès, la marca està lligada al concepte i als valors de la Ciutat Educadora, en el sentit d’atenció i promoció de les persones, respecte per la diversitat i promoció de la igualtat i la cohesió social. 

Vint anys després i amb el creixement del Servei d’Educació, s’ha apostat per redissenyar la imatge gràfica, també de la mà de Martirià Pagès. La regidora d’Educació, Ester Busquets, ha explicat que la nova imatge “manté el simbolisme inicial, actualitzant i modernitzant la imatge, dotant-la de més dinamisme i versatilitat”. En aquest sentit, el dissenyador ha creat un codi visual que unifica totes les accions que es porten a terme des del Servei d’Educació, creant un estil de marca que es concreta en diferents aplicacions. 

Nova pàgina web

Dins el procés de redisseny de la imatge gràfica, s’ha actualitzat també la pàgina web del servei (educacio.banyoles.cat), per fer-ne una eina més funcional i moderna i, a la vegada, incorporar la nova marca. La nova pàgina web destaca per una millora en l’estructuració de continguts i un disseny més fresc i dinàmic. Incorpora millores de navegabilitat per a l’usuari, de manera que les persones que visitin la pàgina web trobaran la informació més còmodament. 

En aquest sentit, la tècnica del Servei d’Educació, Anna Roura, i el tècnic del Pla Educatiu d’Entorn, Jordi Serradell, han coincidit a destacat que el nou web “serà més participatiu i permetrà activar nous canals d’interacció amb els usuaris que s’aniran desplegant progressivament. 

Per tal d’unificar totes aquestes actualitzacions i donar a conèixer el servei s’ha editat un vídeo que documenta i explica les tasques que desenvolupa el Servei d’Educació, les diferents línies d’actuació, la metodologia, els recursos i activitats que s’ofereixen. Per a la realització del vídeo, Martirià Pagès s’ha fet càrrec de la imatge gràfica, mentre que Mak Dzinovik n’ha fet l’edició, animació i sonorització.