Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El programa MAS enllà de Ràdio Banyoles guanya el guardó a la Inclusió als Premis Ràdio Associació

El jurat valora el treball “des d’una mirada jove per la convivència entre cultures” i els premis també han reconegut Jordi Basté, Albert Om i Lídia Heredia, entre altres

dimecres 27 març 2019

Els Premis Ràdio Associació han tornat a premiar Ràdio Banyoles. En aquesta ocasió el programa ‘MAS enllà’ elaborat per l’associació Moviment Afrobanyolí Social ha rebut el Premi a la Inclusió. El programa d’aquesta emissora ha estat escollit entre 22 candidatures presentades i el jurat destaca que el programa “treballa des d’una mirada jove per la convivència entre cultures i ajuda a la inclusió dels nouvinguts”.

‘MAS enllà’ és un programa de ràdio mensual que té per objectiu donar a conèixer l'entitat i sobretot tractar les preocupacions dels joves afrobanyolins així com oferir petites mostres de cultura africana. Conduït per Assa Macalou, Daura Mangara i Isa Tunkara, el programa inclou també entrevistes i l’espai Roots, una secció dedicada a la música i la narrativa africanes amb peticions musicals dels oients.

 

Albert Om, Jordi Basté i Lídia Heredia, també guardonats

La 19a edició dels premis Ràdio Associació han rebut un total de 111 candidatures, el rècord, i han distingit noms coneguts del panorama mediàtic del país. El presentador d’'Islàndia', Albert Om, ha estat distingit com a millor professional de ràdio, Jordi Basté ha guanyat el premi a l'excel·lència, i Lídia Heredia s'ha endut el guardó 1924, d'àmbit audiovisual. Entre els premiats hi ha també l'informatiu 'Catalunya Migdia', de Catalunya Ràdio, que ha estat considerat el millor programa de ràdio, i 'Tor, tretze cases i tres morts', també de l'emissora pública, en l'apartat d'innovació.

La gala de lliurament dels premis es farà a l’Auditori de l’ONCE el dijous 25 d’abril.

 

5è reconeixement per Ràdio Banyoles

Ràdio Associació de Catalunya atorga els premis, els més destacats de la radiodifusió catalana, des de l’any 2000 i Ràdio Banyoles ha estat reconeguda en 4 ocasions més.

2018 - Premi a l’Excel·lència pel programa de cobertura del referèndum de l’1 d’Octubre, compartit amb la Xarxa, Catalunya Ràdio i RAC1.

2017 – Menció de qualitat en l’apartat d’integració pel programa ‘7 de ràdio’, també de Fundació Estany.

2012 – Menció de qualitat en l’apartat de millor programa local pel programa ‘Els quatre cantons’, produït per Fundació Estany.

2009 – Menció de qualitat en l’apartat a la innovació per la pàgina web radiobanyoles.cat.

 FONT: RÀDIO BANYOLES.