Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concessió d'ajuts als professionals afectats pel cessament obligatori de l'activitat per l'estat d'alarma ocasionat pel COVID-19

dijous 07 maig 2020

BASES REGULADORES PER A LA CONCESSIÓ D’AJUTS ALS PROFESSIONALS AFECTATS PEL CESSAMENT OBLIGATORI DE L’ACTIVITAT EN VIRTUD DEL REIAL DECRET 463/2020, 14 DE MARÇ 2020, PEL QUAL ES DECLARA L’ESTAT D’ALARMA PER LA GESTIÓ DE LA SITUACIÓ DE CRISI SANITÀRIA OCASIONADA PEL COVID-19

Convocatòria de subvencions per als professionals afectats pel cessament obligatori per l'estat d'alarma per la gestió de la COVID-19

PROCEDIMENT PER SOL·LICITAR AJUDES “CONCESSIÓ D’AJUTS ALS PROFESSIONALS AFECTATS PEL CESSAMENT OBLIGATORI DE L’ACTIVITAT EN VIRTUT DEL REIAL DECRET 463/2020, 14 DE MARÇ 2020, PEL QUAL ES DECLARA L’ESTAT D’ALARMA PER LA GESTIÓ DE LA SITUACIÓ DE CRISI SANITÀRIA OCASIONADA PER LA COVID-19”

 

1. Sol.licitud

Descarregar la sol·licitud aquí:

SOL·LICITUD AJUDES COVID-19

Omplir-la i signar-la amb el certificat/segell electrònic i guardar el document a l’ordinador (si teniu problemes per omplir o signar la sol·licitud, feu servir el navegador CHROME) (si no disposeu de certificat/segell electrònic, mireu l’apartat 3)

2. Fitxa de creditor

Descarrega de la fitxa de creditor aquí:

FITXA DE CREDITOR

En el cas que no sigueu proveïdors i no hagueu facturat mai per l’Ajuntament, caldrà que us descarregueu la fitxa de creditor, l’ompliu i la validi la vostra entitat bancària. A continuació l’escanegeu i la guardeu a l’ordinador. Si ja sou clients de l’Ajuntament, aquest pas no caldrà.

3. Instància genèrica

Clica aquí:

INSTÀNCIA GENÈRICA

aneu a l’apartat de la dreta INICIA EL TRÀMIT i ompliu la instància (adjunteu la sol·licitud del COVID19 que teniu guardada a l’ordinador, les factures, document dades bancàries, etc.. i signeu la sol·licitud.

4. Guia de com enviar una instància a l'Ajuntament

Descarregar la guia del pas a pas:

GUIA DE COM ENVIAR UNA INSTÀNCIA

En el cas que no hagueu entrat mai cap sol·licitud de manera telemàtica o que no disposeu de signatura electrònica, consulteu la guia de com enviar una instància i seguiu els passos.

PREGUNTES FREQÜENTS D'AQUESTA CONCESSIÓ D'AJUTS