Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicat sobre el coronavirus 26/05/20 a les 14:30

La comissió de seguiment de l’evolució de l’emergència sanitària de l’Ajuntament de Banyoles, reunida de nou avui dimarts, ha acordat informar de les següents mesures davant de l’alarma sanitària decretada pel COVID-19:

dimarts 26 maig 2020

• Com a mesura excepcional per la crisi generada per la Covid-19, l’Ajuntament de Banyoles bonificarà el 50% de la matrícula a l’Escola Municipal de Música amb l’objectiu de fer més accessible a tothom el servei de l’Escola. El període de preinscripcions per al proper curs s’ha obert avui i es pot fer en línia a través del web www.emmb.banyoles.cat


• D’altra banda, i amb la celebració del mercat setmanal demà dimecres, el mercat continuarà limitat als productes alimentaris i les parades es tornaran a distribuir entre la plaça de les Rodes, la plaça dels Turers i la plaça Major.

També, com ja s’ha anat fent les darreres setmanes, es mantindrà la distribució de les parades per garantir-ne la separació i se senyalitzaran les parades per garantir que es mantinguin les distàncies entre clients i venedors. Tampoc es permetrà tocar els productes per part dels clients, si els marxants no faciliten guants d’un sol ús.

També es recomana en la mesura del possible, evitar anar al mercat amb els menors de 14 anys, tenint en compte que el mercat és un espai de concentració de persones, especialment de gent gran. En cas d’haver-hi d’anar, es demana que se segueixin les mesures de protecció necessàries, especialment respectant les distàncies de seguretat, les mesures d’higiene i es recomana l’ús de mascaretes.


Banyoles, 26 de maig de 2020