Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicat sobre el coronavirus 16/04/20 a les 17:20

La comissió de seguiment de l’evolució de l’emergència sanitària de l’Ajuntament de Banyoles, reunida de nou avui dijous al matí, ha acordat informar de les següents mesures davant de l’alarma sanitària decretada pe la COVID-19:

dijous 16 abril 2020

• La Federació Internacional de Rem (FISA) ha acordat ajornar la celebració de la Masters Regatta de Rem que s’havia de celebrar a Banyoles el setembre de 2021. La competició se celebrarà finalment l’any 2025. El reajustament del calendari internacional per la suspensió de les competicions previstes aquest any 2020 i la voluntat que Banyoles aculli una competició internacional coincidint amb el centenari del Club Natació Banyoles, han fet que finalment s’hagi acordat posposar la competició al 2025.


• Les entitats organitzadores del XIX Concurs de Fotografia de Natura (Centre
d’Estudis Comarcals, Limnos, Universitat de Girona i Museu Darder) han acordat allargar un any el termini de presentació de fotografies i anul·lar l’exposició prevista per aquest estiu. Per tant, la convocatòria queda prorrogada per un any i el termini de presentació de fotografies serà l’1 de maig de 2021.


Banyoles, 16 d’abril de 2020