Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicat sobre el coronavirus 13/05/20 a les 16:10

La comissió de seguiment de l’evolució de l’emergència sanitària de l’Ajuntament de Banyoles, reunida de nou avui dimecres al matí, ha acordat informar de les següents mesures davant de l’alarma sanitària decretada pel COVID-19:

dimecres 13 maig 2020


• Aquest matí s’ha iniciat al mercat setmanal una campanya informativa per promoure l’ús de mascaretes entre la ciutadania. Durant tot el matí, treballadors municipals han estat repartint mascaretes entre els clients del mercat i donant mascaretes a aquells que no en portaven, tot i que l’ús de mascareta no és obligatori. En total, s’han repartit unes 450 mascaretes i la campanya es repetirà la setmana que ve.

També, com ja s’ha anat fent les darreres setmanes, s’ha reforçat la senyalització per garantir que es mantinguin les distàncies entre clients i venedors i s’ha mantingut la distribució de les parades per garantir-ne la separació.


• Amb l’objectiu de donar eines als comerciants, restauradors i als propietaris de petits negocis per impulsar els seus establiments, demà dijous es farà una formació gratuïta en línia. La xerrada, que es farà a partir de 2/4 de 4 de la tarda telemàticament, se centrarà en donar a conèixer les possibilitats que donen les xarxes socials per facilitar el contacte amb els clients i fins i tot d’obrir noves línies de negoci, en aquest temps de confinament.

La xerrada, que anirà a càrrec del consultor Xavier Tomàs, és gratuïta, però cal inscripció prèvia a través del web de l’Ajuntament perquè l’aforament és limitat (www.banyoles.cat).


Banyoles, 13 de maig de 2020