Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicat sobre el coronavirus 19/06/20 a les 21:10

La comissió de seguiment de l’evolució de l’emergència sanitària de l’Ajuntament de Banyoles, reunida de nou avui divendres al matí, ha acordat informar de les següents mesures davant de l’alarma sanitària decretada pel COVID-19:

divendres 19 juny 2020


• Després que aquesta mitjanit, el Govern de la Generalitat hagi acordat l’entrada de tot Catalunya a la nova etapa de represa, l’Ajuntament de Banyoles reobrirà al llarg del dia d’avui es reobrin els parcs infantils i les fonts públiques de la ciutat perquè els veïns i veïnes de Banyoles puguin tornar a fer-ne ús. Es recorda, però que caldrà preservar les mesures d’higiene i de distància social així com l’ús de mascaretes per prevenir el risc de contagis.


• D’altra banda, fins al proper dijous 25 de juny es mantindran les limitacions d’aforament que s’unifiquen en un 75% d’aforament a l’exterior i d’un 50%, a l’interior dels establiments i equipaments.


• Dins aquesta nova etapa de represa, es recorda a la ciutadania que caldrà prioritzar l’ús de mascareta, la distància social d’1’5 metres, rentar-se les mans sovint i escollir activitats a l’aire lliure. En aquest sentit, l’Alcalde Miquel Noguer ha destacat que “ara més que mai és important que cadascú de nosaltres apliquem les mesures d’autoprotecció necessàries per evitar el risc de contagis”.


“Vull fer un missatge d’agraïment a tots els veïns i veïnes per com han seguit totes les mesures de confinament aquestes setmanes d’estat d’alarma. L’actitud de la majoria de ciutadans i ciutadanes ha estat exemplar i cal que continuem així, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries”, ha afegit.

Banyoles, 19 de juny de 2020