Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Colina, Miralta i Sambeat es reuneixen a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles per a celebrar 15 anys de trajecte musical conjunt

Després d’anys trepitjant els escenaris de tot el món, el trio arriba a Banyoles per a presentar CMS 15 años

dimarts 26 abril 2022

CMS, el trio format per Javier Colina, Marc Miralta i Perico Sambeat celebraran aquest diumenge 1 de maig (19 h, 12 €) a l’Auditori de l’Ateneu els seus 15 anys de trajecte musical conjunt presentant CMS 15 años, un treball que porta la firma del gran segell del jazz estatal, Karonte. Després d’anys trepitjant els escenaris de tot el món, el trio arriba a Banyoles amb la seva recepta màgica de jazz amb estàndards llatins i músiques d’arrel popular, que continua més viva que mai. 

Amb motiu del quinzè aniversari, ens oferiran un directe amb temes propis i clàssics estàndards de jazz de ritmes i colors africans, colombians i fins i tot flamencs, balades amb aire de danzón cubà, calypsos… Música popular i accessible per a tots els públics de la mà de tres enormes intèrprets de saviesa musical il·limitada i una gran capacitat de sorprendre al públic. Plegats faran un recorregut sensitiu per les arrels musicals que cadascun d’ells ha conreat al llarg de la seva dilatada carrera musical. 

Tenir el privilegi de veure’ls i escoltar-los en directe és quelcom semblant al plaer d’assaborir l’extraordinari menú degustació d’un tres estrelles: alta música d’autor, basada en la tradició més genuïna, marca de la casa. Els xefs Colina, Miralta i Sambeat serveixen una gran varietat de plats estilístics amb riquesa de matisos i una gamma de timbres quasi impossible en un trio. 

Amb contrabaix, bateria, saxos i flauta, amaneixen totes les interpretacions amb espontaneïtat, força i sensibilitat. Una explosió de sensacions perfectament reflectida a CMS 15 años, un treball gravat en directe per a gaudir del seu art amb tota l’autenticitat. 

Les entrades per al concert de dissabte es poden comprar a través del web www.cultura.banyoles.cat i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (al passeig de la Indústria, 25 // 972 57 00 50, de dilluns a dijous de 8:30 h a 18:45 h i divendres de 8:30 a 14:45 h).