Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cesk Freixas presenta aquest dissabte a Banyoles Direm nosaltres

Serà l’estrena a comarques gironines del nou disc del cantautor penedesenc, basat en el poemari homònim de Roc Casagran

dimecres 07 desembre 2022

El cantautor Cesk Freixas presentarà aquest dissabte a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles el seu darrer treball Direm nosaltres, basat en el poemari homònim de Roc Casagran, que també l’acompanyarà en directe oferint els seus propis versos. El concert, en estrena a les comarques de Girona, serà aquest dissabte 10 de desembre a les 8 del vespre a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles. Les entrades ja estan a la venda al web de Cultura Banyoles (cultura.banyoles.cat). 

Direm nosaltres és la gira de presentació del nou disc de Cesk Freixas. Un nou treball discogràfic amb la mirada posada cap a les arrels, la terra, la cura de la llengua i allò més genuí de la música feta des de la proximitat. 

Cesk Freixas explica que “per primera vegada dedico un disc sencer a musicar els versos d’un poemari que ha escrit un dels escriptors contemporanis més celebrats de la literatura catalana”. Aquest escriptor és Roc Casagran, que també participarà del concert sent part activa de la posada en escena, i el poemari és Direm nosaltres. Amb aquest nou treball, Freixas vol continuar actualitzant i modernitzant la cançó d’autor que es fa a Catalunya i en català, seguint la línia estètica que es va iniciar amb el disc i els concerts en directe del seu anterior treball Memòria. Al concert, i a més de Roc Casagran, Cesk Freixas actuarà acompanyat de Víctor Nin a les guitarres. 

Les entrades per a la presentació de Direm nosaltres ja es poden adquirir de manera anticipada a través del web de Cultura Banyoles (cultura.banyoles.cat) o bé presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà a un preu de 8 euros. També es podran adquirir a taquilla per 11 euros, en un concert que començarà a les 20h a l’Auditori de l’Ateneu.