Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles tornarà a ser puntuable pel Campionat de Catalunya de Resistència d’slot

Serà en el marc de la XXI edició de les 12 hores Ciutat de Banyoles-Memorial Miquel Castañer i Dolors Formatger que organitza l’entitat Banyoles Slot

dimarts 09 juliol 2024

El cap de setmana del 20 i 21 de juliol Banyoles tindrà lloc la XXI edició de les 12 Hores Ciutat de Banyoles-Memorial Miquel Castañer i Dolors Formatger, organitzat per Banyoles Slot i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Banyoles. Aquesta edició tindrà l’afegit que la competició tornarà a ser puntuable pel ‘Resiscat’, el Campionat de Catalunya de Resistència, després de 14 anys.

Banyoles serà la setena prova del Campionat de Catalunya de Resistència ‘Resiscat’ que es disputarà del 19 al 21 de juliol. D’aquesta manera, la ciutat torna a formar part, després de 14 anys, d’aquest calendari que fins al moment ha disputat proves a Sabadell, Barcelona, Igualada, Torredembarra, Ponts i Castellar del Vallès.

La competició que forma part d’aquest calendari i que serà puntuable pel ‘Resiscat’ serà les 12 hores Ciutat de Banyoles-Memorial Miquel Castañer i Dolors Formatger. Per a la 21a edició d’aquesta competició, Banyoles Slot muntarà dos circuits de 8 carrils, el que permetrà que competeixin fins a 16 equips a l'hora a les jornades de dissabte i diumenge. En total seran 32 els equips que prendran part d’aquesta competició.

Es dona el cas que aquest 2024 es compleixen 40 anys de les primeres 12 hores Ciutat de Banyoles que es van disputar a la Discoteca ‘El Cisne’. Casualment, la competició d’enguany es disputarà al Restaurant La Carpa, just al costat de la ja desapareguda discoteca.