Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles tanca pavellons i pistes poliesportives els propers deu dies

Es manté l’activitat cultural amb les restriccions fixades i l’Aula de Teatre i l’Escola de Música faran les classes en línia

dimarts 05 gener 2021

L’Ajuntament de Banyoles ha acordat avui tancar els pavellons poliesportius i les pistes esportives a l’aire lliure a partir del proper dijous 7 de gener. La decisió s’ha pres d’acord amb les noves mesures aprovades pel Govern de la Generalitat per aturar l’increment de casos de Covid-19 i afectarà també l’activitat de l’Oficina de Turisme, que estarà tancada fins al 17 de gener. Per la seva banda, l’Aula de Teatre i l’Escola Municipal de Música iniciaran a partir de dijous les classes en línia.

A partir d’aquest proper dijous es tancaran els pavellons de la Farga, la Draga, Can Puig i Pla de l’Ametller i les pistes esportives a l’aire lliure i només es mantindrà activitat esportiva als camps de futbol municipal, limitant però l’aforament al 50% i en grups limitats a un màxim de 6 persones.

Les noves mesures aprovades pel Govern de la Generalitat comportaran també el tancament de l’Oficina de Turisme de l’Estany. Pel que fa a l’activitat cultural, es manté amb les restriccions que ja tenia fixades i les classes de l’Aula de Teatre i de l’Escola Municipal de Música es faran a partir d’aquest dijous en línia.

L’Alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, ha insistit “en l’autoresponsabilitat dels ciutadans i ciutadanes i en la necessitat que tothom compleixi les noves mesures dictades pel govern de la Generalitat” i ha afegit que “ara més que mai és important que tots plegats aconseguim frenar la corba de contagis”.