Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles reprèn els consells de barri

S’iniciaran demà dimarts amb el de la Vila Olímpica i es faran fins al juny als diferents barris

dilluns 16 maig 2022

L’Ajuntament de Banyoles reprendrà demà dimarts els consells de barri, que en els darrers dos anys no s’han pogut celebrar en els formats habituals per la pandèmia. Els consells de barri es faran fins al juny. El primer serà el de la Vila Olímpica i es farà demà dimarts a 2/4 de 9 del vespre al gimnàs de l’escola de La Draga. 

Banyoles compta actualment amb consells als barris de Sant Pere, Mas Palau, Can Puig, la Farga, Canaleta, la plaça de les Rodes i la Vila Olímpica. Des de finals de 2019 no se celebrava una ronda de trobades als consells de barri en els formats habituals als mateixos barris com les que se celebraran a partir de demà dimarts. 

La regidora de Participació de l’Ajuntament de Banyoles, Clàudia Massó, ha recordat que “en aquests darrers dos anys, des de l’ajuntament hem estat en contacte permanent amb les entitats veïnals i, malgrat no poder celebrar els consells de barri, hem convocat diferents reunions amb les entitats veïnals amb aforament limitat i restringides a les persones representants de les associacions de barri per conèixer les demandes de les entitats”. En aquest sentit, Clàudia Massó ha afegit que “estem contents de poder reprendre els consells de barri, de recuperar el contacte directe amb els veïns i veïnes per conèixer les seves demandes, inquietuds i preocupacions, no només per a la millora dels seus barris, sinó també de la ciutat en general". 

Els consells de barri s’han convocat a 2/4 de 9 del vespre. Demà dimarts es farà el consell de barri de la Vila Olímpica al gimnàs de l’escola de La Draga. La setmana que ve, el dimarts 24 de maig, es farà el consell del barri de Can Puig, al gimnàs de l’escola de Can Puig. Durant el mes de juny, s’han convocat els consells de barri de Les Rodes (1 de juny, sala d’actes de l’ajuntament); de Sant Pere (7 de juny, al casal de barri de Sant Pere); de Canaleta (8 de juny, al socioeducatiu de Canaleta); Mas Palau (13 de juny, al casal de barri de Mas Palau) i La Farga (20 de juny, al casal de barri de La Farga). En cadascuna de les reunions es donen compte de les actuacions que s’han fet a cadascun dels barris i dels projectes que s’executen a la ciutat, a més de conèixer les propostes i demandes dels veïns.