Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles recull prop de 4.600 euros per La Marató de TV3

Diumenge es va superar el repte de fer més de 1.000 voltes a l’Estany. Una trentena d’entitats esportives, socials i culturals van organitzar diferents activitats

dijous 22 desembre 2022

L’Ajuntament de Banyoles, amb el suport de diferents entitats esportives, socials i culturals de la ciutat, ha aconseguit recollir prop de 4.600 euros per a La Marató de TV3. Es preveu que la xifra pugui créixer en els propers dies, una vegada es recullin els diners de les guardioles que s’han repartit en diferents comerços de la ciutat. 

Les activitats per La Marató de TV3 es van fer diumenge passat durant tot el matí al costat de l’estany, a l’espai entre els Banys Vells i el Club Natació Banyoles. En total, es van registrar 1.155 voltes a l’estany caminant, corrent o en bicicleta, superant el repte del miler de voltes fixat, i es van vendre 607 dorsals solidaris. A més, més d’una trentena d’activitats van organitzar diferents activitats per dinamitzar el matí i recollir fons amb la venda de productes o de coques i sortejos de paneres, per exemple. 

Una vegada recollits tots els diners, s’han comptabilitzat 4.599,32 euros, als que caldrà sumar-hi els que es recullin a través de les guardioles repartides en diferents establiments comercials de la ciutat i que es farà a finals de la campanya de Nadal i Reis. 

Les activitats van comptar amb el suport de Fundació Mas Casadevall, Fundació Estany, Creu Roja Pla de l’Estany, AECC Catalunya Contra el Càncer, Càritas-Obrador, UEC Can Cuní, Noves Ales Reeixir, Oncolliga, Creu Roja Pla de l’Estany, Consell Esportiu del Pla de l’Estany, Club Esportiu Banyoles, Junts i Endavant, Club Natació Banyoles, Club Ciclista Banyoles, Gimnàs Triops, Club Bàsquet Banyoles, Club Patinatge Artístic Banyoles, Centre Excursionista de Banyoles, Hoquei Banyoles, Club Handbol Banyoles, INS Josep Brugulat, INS Pere Alsius, Afro Jembé, Cor Kumbalawe, Coral Veus de l’Estany, Esbart Dansaire Fontcoberta, Escola de Ballet Clàssic Concepció Gratacós, Escola Municipal de Música de Banyoles i Consell Comarcal del Pla
de l’Estany.