Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles reconeix l’alumnat que ha superat les PAU 2024 amb una nota superior a 9

Els 171 alumnes dels tres instituts de Banyoles que van presentar-se a les proves les van aprovar. Per segon any consecutiu el Pla de l’Estany ha estat la comarca que ha obtingut la nota mitjana més alta de tot Catalunya

dijous 11 juliol 2024

L’Ajuntament de Banyoles ha fet un acte d’homenatge per reconèixer als 171 alumnes de tota la comarca del Pla de l’Estany, la majoria de la ciutat, que van presentar-se, i aprovar les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) 2024. La nota mitjana assolida, de 7,389 ha situat el Pla de l’Estany com la comarca de tot Catalunya amb la nota més alta.

Els 15 nois i noies, estudiants dels tres instituts de la ciutat (INS Pere Alsius, INS Josep Brugulat i INS Pla de l’Estany) que han tret una nota superior a 9 a les PAU 2024. L’acte ha estat presidit per l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer i per la regidora d’Educació, ‘Nani’ Comalat. La quinzena d’estudiants que han visitat l’ajuntament actuaven en representació dels 171 nois i noies de la comarca que han participat a les proves, i que tots ells van superar.

L’alcalde ha aprofitat per felicitar “els 171 alumnes dels instituts de Banyoles que han fet la Selectivitat i que tots ells van aprovar, situant per segon any consecutiu el Pla de l’Estany amb la nota mitjana més alta de tot Catalunya”, un fet que “és un orgull per a la ciutat i també per a la comunitat educativa” ha afegit Miquel Noguer.

A l’acte han assistit les directores dels instituts Pere Alsius i Pla de l’Estany, a més de mares, pares i familiars dels 15 alumnes que han estat rebuts a l’Ajuntament.