Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles prorroga una setmana més el Fora-stock

La decisió s’ha pres després que la Generalitat ha obert la mobilitat a la comarca i la proposta de descomptes s’allargarà fins al 14 de febrer

dilluns 08 febrer 2021

L’Ajuntament de Banyoles i l’Associació Banyoles Comerç i Turisme han decidit prorrogar una setmana més el Fora-stock. La iniciativa, que promou els descomptes en moda, complements i complements per a la llar coincidint amb el període de rebaixes d’, tant presencialment com virtualment als establiments comercials adherits, s’allargarà fins al proper diumenge 14 de febrer.

La regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Banyoles, Anna Tarafa, ha explicat que “una vegada la Generalitat ha decidit ampliar el confinament a la comarca conjuntament amb l’Associació de Comerciants hem apostat per allargar la proposta una setmana més”. En aquest sentit, Anna Tarafa ha fet una valoració “molt positiva” de la primera setmana, tant pel que fa a les vendes presencials als comerços com per les visites que ha registrat la plataforma de comerç en línia.

Amb el Fora-stock, es volen promoure també les vendes en línia a través de la plataforma de comerç local de Banyoles. En només una setmana de Fora-stock, s’han registrat 17.076 visites al portal web, quan en tot el mes de gener se’n van registrar 13.566. A la plataforma de comerç en línia hi estan adherits 24 municipis de la demarcació Girona i el segon municipi amb més visites va registrar un miler de visites durant tot el mes de gener.

La regidora de Promoció Econòmica s’ha mostrat satisfeta de l’èxit de la iniciativa perquè “malgrat no és directament una venta en línia, la majoria de comerços ofereixen atenció personalitzada per via telefònica i permet arribar a més clients, tant de la comarca com de fora de la comarca”.

Els clients poden trobar les millors ofertes en roba, calçat, complements, roba per a la llar, alimentació i esport que ofereixen els comerços de Banyoles des dels seus mateixos establiments o bé des de la plataforma de comerç local en línia (https://www.ddgi.cat/comerca- casa/banyoles/public/).

En el cas de la plataforma ‘Comerç a casa’ els usuaris que hi accedeixin troben un apartat específic del Fora-stock amb el llistat d’establiments participants i els productes en oferta. Poden comprar-los directament des de la plataforma i, una vegada comprats, els reben a casa. En el cas que els compradors siguin de Banyoles i el Pla de l’Estany, el servei de lliurament a domicili és gratuït.

Els clients que comprin als comerços que participen al Fora-stock poden guanyar un cap de
setmana a Menorca o vals de 300, 200 i 100 euros per comprar als establiments.