Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles presenta una APP municipal

La nova aplicació per a dispositius mòbils serà una nova eina de participació ciutadana amb tota la informació municipal

dilluns 12 juliol 2021

L’Ajuntament de Banyoles ha presentat avui la nova aplicació mòbil municipal. La nova APP Banyoles permetrà que la ciutadania tingui a mà la informació actualitzada de l’ajuntament i disposi d’un nou canal de participació ciutadana des d’on enviar queixes o incidències o fer tràmits amb l’Ajuntament.

La regidora de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles, Clàudia Massó, ha destacat que “a través de la nova APP, la ciutadania tindrà a l’abast de la mà el dia a dia de l’Ajuntament i podrà saber i conèixer l’actualitat del consistori i de la ciutat a través de les noticies i avisos”. En aquest sentit, Clàudia Massó ha remarcat que “amb la nova APP volem acostar la ciutadania a l’administració municipal, oferint-li més facilitats”. 

La nova APP Banyoles ja es pot descarregar de forma gratuïta per a dispositius mòbils, tant telèfons mòbils com tauletes, a través de les plataformes Android i IOS. Amb aquesta nova eina, la ciutadania podrà rebre al seu dispositiu mòbil informació actualitzada, avisos i tot allò que necessiti saber del consistori, com les dades de contacte dels serveis municipals o punts d’interès . A més, a través de l’APP es podrà consultar l’agenda municipal i la secció de notícies, es podrà enllaçar amb la seu electrònica de l’Ajuntament on s’hi podran realitzar els tràmits, es podrà sol·licitar cita prèvia per a fer tràmits físicament al consistori o enviar propostes o notificar incidències a través de l’Altaveu Ciutadà.

A més, l’APP permetrà a la ciutadania rebre les comunicacions d’avisos municipals al seu dispositiu mòbil com, per exemple, informacions sobre afectacions viàries, obertura de venda d’entrades per a esdeveniments municipals o altres tipus de comunicacions. També permetrà realitzar enquestes entre els usuaris que tinguin descarregat el dispositiu sobre qüestions municipals.

Clàudia Massó ha destacat que “a partir d’ara, la ciutadania no haurà d’anar a buscar la informació sinó que li arribarà directament al seu dispositiu mòbil”.

La nova APP Banyoles incorpora també un apartat de rutes turístiques que s’ha treballat conjuntament amb l’àrea de Promoció Econòmica i Turisme. En l’apartat final, conté també enllaços directes amb les pàgines web de serveis municipals com Turisme, Cultura i Ràdio Banyoles, així com amb les xarxes socials municipals.