Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles presenta el nou carnet jove #DeBNY

El podran demanar els i les joves de 14 a 30 anys que tindran avantatges a comerços i equipaments municipals. La iniciativa pretén fomentar el consum de proximitat entre la població jove i reforçar el teixit comercial

dilluns 30 novembre 2020

L’Ajuntament de Banyoles ha presentat avui el nou Carnet Jove #DeBNY amb el que es pretén fomentar el consum de proximitat entre la població jove de la ciutat. La iniciativa, que busca també reforçar el teixit comercial, es dirigeix a joves d’entre 14 i 30 anys que presentant el carnet obtindran avantatges a comerços i equipaments municipals. 

El nou Carnet Jove #DeBNY forma part del Pla Local de Joventut de Banyoles que es va aprovar recentment i l’objectiu és que els i les joves de Banyoles tinguin una eina que els permeti gaudir del teixit comercial de la ciutat. La regidora de Joventut de l’Ajuntament de Banyoles, Gemma Feixas, ha explicat que el nou carnet, que està relacionat amb la nova marca de promoció turística de la ciutat, pretén “incentivar que els i les joves de Banyoles comprin al comerç local oferint-los avantatges i promocions”. “Es tracta d’una eina a l’abast dels i les joves perquè puguin gaudir del teixit econòmic de proximitat i tenir accés a la cultura, comerç i serveis de Banyoles”, ha destacat Gemma Feixas.

Per gaudir-ne, caldrà que presentin el carnet jove a l’hora de fer les seves compres, que serà d’ús personal i intransferible i tindrà una vigència de dos anys. Amb el carnet jove #DeBNY també es podrà gaudir de descomptes en espectacles culturals de la ciutat, per exemple del 50% amb les entrades als museus. 

Fins al moment una vintena d’establiments comercials de Banyoles s’han adherit a la iniciativa. La regidora de Promoció Econòmica Anna Tarafa ha desatacat que el nou carnet “és una eina més per reforçar el teixit comercial de la ciutat, fomentant que els joves comprin a Banyoles”.

El nou Carnet Jove #DeBNy es pot sol·licitar a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Banyoles, omplint el formulari que trobaran i es rebrà en format digital. A la mateixa pàgina web s’hi poden consultar els avantatges que estan lligats al carnet i també es poden adherir a la iniciativa els establiments comercials que vulguin participar-hi.